Neler Yeni

Doktor rapor verir mi ?

KirliKill

80+ Silver
Selamlar kendimi çok kötü hissediyorum hafif başım ağrıyo yorgun ve bitkinlik hissediyorum adım atmaya mecalim yok anneme diyorum ki okula gitmiyim rapor alırım diyor ki ateşin yok git okula. Zaten ateş dışında her şey var. Dünleyin kendimi ölüm döşeğinde hissediyordum ve cok yüksek ateşim vardı ama şu an düne göre ne kadar iyi olsamda gerçekten zorlanıyorum adım atmakta. Aile hekimi rapor verir mi ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Selamlar kendimi çok kötü hissediyorum hafif başım ağrıyo yorgun ve bitkinlik hissediyorum adım atmaya mecalim yok anneme diyorum ki okula gitmiyim rapor alırım diyor ki ateşin yok git okula. Zaten ateş dışında her şey var. Dünleyin kendimi ölüm döşeğinde hissediyordum ve cok yüksek ateşim vardı ama şu an düne göre ne kadar iyi olsamda gerçekten zorlanıyorum adım atmakta. Aile hekimi rapor verir mi ?
Aile hekimleri rapor veriyor. Ama isterseniz devamsızlıklarınızı özürlüye geçirtebiliyorsunuz diye biliyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,893
İsim
Mert Can Ergün
Aile hekimi rapor verir de sana verir mi? Orasını bilimem

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Buraya yazdıklarınızı aile hekimine söyleyin zira gerek görürse zaten verecektir raporu. Bunu doktora gitmeden bilmezsiniz değil mi :D Askerde iken işte şuram şöyle buram böyle şu doktora gittim rapor verdi. Arkadaşımın biri hastaydı rapor veren doktora gitti ona istirahat vermedi. Yani demem o ki doktora gitmeden bilemezsin :D

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya yazdıklarınızı aile hekimine söyleyin zira gerek görürse zaten verecektir raporu. Bunu doktora gitmeden bilmezsiniz değil mi :D Askerde iken işte şuram şöyle buram böyle şu doktora gittim rapor verdi. Arkadaşımın biri hastaydı rapor veren doktora gitti ona istirahat vermedi. Yani demem o ki doktora gitmeden bilemezsin :D
Raporladım

En ii cevap olarak

Askerlik bam başka bir kafa kıyaslama yanlış.
1 gun dewamsızlığım kalmış bu riski alabilir miyim sence
Git dostum doktora hala gitmediysen. Hala hasta mısın değil misin muayene etsin seni, ilaç gerekiyorsa verir zaten. Anlatırsın durumunu kendimi iyi hissetmiyorum de kıl birisi değilse verir zaten. Bunu buradakiler karar veremez yani, senin durumunun ne olduğunu biz bilmiyoruz.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Askerlik okula benzer. İkiside kaçmak için tek çareyi doktorda arar.

Top Bottom