Sentinelreal1
80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne diye para istiyor, bide seni dava ederse sıkıntı.bunlar gercekten para veriyor bu arada ben 200 aldim onlar para isteyene kadar yap basit gorevler zaten
İlk etaplarda verdiği doğru da iban falan atıyorsun diye biliyorum. O yüzden sıkıntı çıkartabilirler değmez.bunlar gercekten para veriyor bu arada ben 200 aldim onlar para isteyene kadar yap basit gorevler zaten
Tüh be, 3 farklı iş fırsatı kaçırmışımbunlar gercekten para veriyor bu arada ben 200 aldim onlar para isteyene kadar yap basit gorevler zaten
100 at 2 gorev tamamla 300 vercez falan diyorlar dava edemezlerne diye para istiyor, bide seni dava ederse sıkıntı.
ibandan sikinti cikmazİlk etaplarda verdiği doğru da iban falan atıyorsun diye biliyorum. O yüzden sıkıntı çıkartabilirler değmez.
sanal kartla yapsak ne olur ne işe yaradığını bilmiyorumda kapatabiliyomuşsun kartıİlk etaplarda verdiği doğru da iban falan atıyorsun diye biliyorum. O yüzden sıkıntı çıkartabilirler değmez.
Hacı sana kara para atarlarsa sıkıntı çıkar mı? Bana yazmışlardı alacaktım parayı, almadım. Uyuşturucu parasıdır vs. diye.bunlar gercekten para veriyor bu arada ben 200 aldim onlar para isteyene kadar yap basit gorevler zaten
uyusturucu parasi olsa niye sana atsin adam bedavaya satmis olurHacı sana kara para atarlarsa sıkıntı çıkar mı? Bana yazmışlardı alacaktım parayı, almadım. Uyuşturucu parasıdır vs. diye.
Para aklıyordur belki. Ben ne olur ne olmaz diye almadım ama bir şey olmazsa alırım.uyusturucu parasi olsa niye sana atsin adam bedavaya satmis olur
Cidden veriyorlar bu arada Bi ara 3dk da 1k kazanmıştimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle