Neler Yeni

Dolandırıcı Mail yardım

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Yemeksepeti maili ama sözde 7-8k lık yemekler söylenmiş ve o paralar bana iade edilmis sayfa bağlantısı-linki vardı ve pdf dosyasi vardı ben sadece PDF e önizl dedim sorun yaşarmıyım linke tıklamadım PDF o direkt açmak yerine önizle dedim eğer sorun yaşayacaksam ne yapmam gerek?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
telefon üzerinden işlem yaptıysan sıkıntı çıkabilir. Banka hesaplarını kontrol et ama başka bir cihazda mesela bilgisayardan. telefonda ne olacağı hiç belli olmaz. Ayrıca şikayet hattı vardı sanırsam ama şimdi hatırlayamadım, internette araştır. Şikayet etki sonradan bi şey çıkarsa elinde kanıt olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet TAN
Banka hesaplarınızda böyle bir işlem yoksa engelleyip geçin. Sazan avı işte.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon üzerinden işlem yaptıysan sıkıntı çıkabilir. Banka hesaplarını kontrol et ama başka bir cihazda mesela bilgisayardan. telefonda ne olacağı hiç belli olmaz. Ayrıca şikayet hattı vardı sanırsam ama şimdi hatırlayamadım, internette araştır. Şikayet etki sonradan bi şey çıkarsa elinde kanıt olur.
PC den baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banka hesaplarınızda böyle bir işlem yoksa engelleyip geçin. Sazan avı işte.
Yok baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim cekincem PC ye virüs bulasirmi dediğim gibi atılan linke tıklamadım pdf vardı onuda önizledim

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Yunus Kocabay
Hhahahahahahahaha. İnanmayın aga nolacak. Kapat gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,090
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir