Neler Yeni

Öneri DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Arkadaşlar Letgo,Sahibinden gibi yerlerde bu tür dolardırıcılar çok var fiyatı az olan ekran kartı, işlemci, ram vs gibi bileşenleri lütfen iyice soruşturmadan almayın mümkünse alabiliyorsanız elden kontrol edip, alamıyorsanız param güvende gibi yollarla almayı tercih edin alırkende satıcıyı güzel bir sorguya çekin (Çok sıkmadan sonra kaçmasın) :ROFLMAO: daha sonra alışveriş yapın bu aralar çok denk geliyorum o yüzden uyarmak istedim belki bu satıcıyı gören vardır dikkat etsinler diye paylaştım. Herkese iyi forumlar.

Dolandırıcı.jpg
Başka hesaptan yazdım farklı il ilçe söyledi İlki izmirdi diğer direk engelledi bu sefer.
1639668250770.png

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Paylaştığın hesabın dolandırıcı olduğuna dair hiç bir kanıtın yok şu anda. Sadece iftira atmış oluyorsun. Kimse param güvende ile satmak zorunda değil. İşine gelmezse almazsın. Tutup da insanlara başka kanıtın yoksa dolandırıcı deme...
Param güvende ile ürünü satarsın, adam ürünü alır, içine salatalık koyar sonra seni şikayet eder bana salatalık gönderdi diye. Hem ürünü alır hem de parasını geri alır sahibindenden.
Dolandırıcılar var tabii ki ve evet çoğu param güvendeyi tercih etmez ama param güvendeyi tercih etmeyen herkes dolandırıcı değildir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylaştığın hesabın dolandırıcı olduğuna dair hiç bir kanıtın yok şu anda sadece iftira atmış oluyorsun. Kimse param güvende ile satmak zorunda değil işine gelmezse almazsın. Tutup da insanlara başka kanıtın yoksa dolandırıcı deme...
Param güvende ile ürünü satarsın adam ürünü alır içine salatalık koyar sonra seni şikayet eder bana salatalık gönderdi diye. Hem ürünü alır hem de parasını geri alır sahibindenden.
Dolandırıcılar var tabii ki ve evet çoğu param güvendeyi tercih etmez ama param güvendeyi tercih etmeyen herkes dolandırıcı değildir.
Doğru bu konuda çok haklısın bir kaç kere daha denk gelince bu kişiye patladım otoğrafları kaldırıyım sadece bir uyarı olarak kalsın
başka bir hesaptan yazdım farklı il ve ilçe söylüyor neden dedim engelledi direk.

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
Param güvendeyle hiç ürün satmadım hep elden sattım ekran kartı monitör pc hiç bir sorunda olmadı her insan dolandırıcı olmayabilir uzakta birisi için param güvende daha iyi ama aynı şehirlerde yaşıyorsa elden almak daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvendeyi tercih etmeyen dolandırıcı değildir adam cidden acil satmak istiyorsa önüne engel koyuyorsun
Doğru haklısın bro 2 hesaptan yazdım ama farklı iller söylüyor hep direk engelledi.

Son düzenleme:

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
O kadar var ki dolandırıcı. Ekran kartı alcaktım adam dedi ki 'Mining yapıyorum şuan o ekran kartıyla mining yapmak ekran kartının ömrünü uzatır' dedi.😳

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Letgo,Sahibinden gibi yerlerde bu tür dolardırıcılar çok var fiyatı az olan ekran kartı, işlemci, ram vs gibi bileşenleri lütfen iyice soruşturmadan almayın mümkünse alabiliyorsanız elden kontrol edip, alamıyorsanız param güvende gibi yollarla almayı tercih edin alırkende satıcıyı güzel bir sorguya çekin (Çok sıkmadan sonra kaçmasın) :ROFLMAO: daha sonra alışveriş yapın bu aralar çok denk geliyorum o yüzden uyarmak istedim belki bu satıcıyı gören vardır dikkat etsinler diye paylaştım. Herkese iyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Başka hesaptan yazdım farklı il ilçe söyledi İlki izmirdi diğer direk engelledi bu sefer.
Alıntıyı görüntüle
Ya 2020 macbook pro yu 6900 tl ye satacak enayi var mı sence? Bir kere letgodan ilan açınca kendi şehrinde görünür.Ama bunlar konumla oynayıp başka şehire ilan açıp ucuza koyuyorlar.Sen de aa ucuzmuş diyip parayı yolluyorsun.Dolandırıcı oldukları belli.Elden alayım desen direkt yan çiziyorlar.Bedava peynir fare kapanında olur.Ucuza ürün satacak bir ekonomi de yok türkiyede.Ucuza sattığı malı herhangi bir bilgisayarcıya götürse o parayı anında alır gider.

equinoxx

80+ Bronze
O kadar var ki dolandırıcı. Ekran kartı alcaktım adam dedi ki 'Mining yapıyorum şuan o ekran kartıyla mining yapmak ekran kartının ömrünü uzatır' dedi.😳
Ne kısaltır ne de uzatır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Bana çok denk geldi bu aralar bu fotosunu paylaştığım kişiye patladım galiba dedikleri gibi arkadaşlarında param güvende ile vermeyen herkes dolandırıcı olmayabilir ama bu arkadaş gibi sürekli yalanla iş yapan farklı il söyleyen kişilere dikkat etmek gerekir.
Ya 2020 macbook pro yu 6900 TL ye satacak enayi var mı sence? Bir kere letgodan ilan açınca kendi şehrinde görünür.Ama bunlar konumla oynayıp başka şehire ilan açıp ucuza koyuyorlar.Sen de aa ucuzmuş diyip parayı yolluyorsun.Dolandırıcı oldukları belli.Elden alayım desen direkt yan çiziyorlar.
Evet sürekli farklı il söylüyor zaten bursa'da ilan kendi bir izmir'de oldu bir ısparta'da

Son düzenleme:

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Adam farklı il ilçe söylemiş + olarak akıl almaz derecede ucuz fiyat çekmiş ürünlerine. Burada hümanistlik peşinde koşacağınıza gözünüzü açın , enayiler sizi.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Adam farklı il ilçe söylemiş + olarak akıl almaz derecede ucuz fiyat çekmiş ürünlerine. Burada hümanistlik peşinde koşacağınıza gözünüzü açın , enayiler sizi.
bu hesaba geçen denk gelmiştim 2de bir bursa ısparta arası konum değiştirip duruyor yani apaçık belli dolandırıcı olduğu :D

Top Bottom