Neler Yeni

Öneri DOLANDIRICILARA DİKKAT!

NespaY

80+ Silver
Paylaştığın hesabın dolandırıcı olduğuna dair hiç bir kanıtın yok şu anda. Sadece iftira atmış oluyorsun. Kimse param güvende ile satmak zorunda değil. İşine gelmezse almazsın. Tutup da insanlara başka kanıtın yoksa dolandırıcı deme...
Param güvende ile ürünü satarsın, adam ürünü alır, içine salatalık koyar sonra seni şikayet eder bana salatalık gönderdi diye. Hem ürünü alır hem de parasını geri alır sahibindenden.
Dolandırıcılar var tabii ki ve evet çoğu param güvendeyi tercih etmez ama param güvendeyi tercih etmeyen herkes dolandırıcı değildir.
Adam farklı il ilçe göndermiş nerenle okudun merak ediyorum

arisaka

80+ Bronze
Gençler param güvende, GET vs. bu sistemlerle kürdan bile satmayın. Bu sistemler güvenli değil, bırakın güvenli olmayı dolandırıcılara destek bile oluyor. Gönderdiğin herhangi bir parçayı adam bozuğuyla değiştirse ve sana beğenmedim deyip iade etse kimseye derdini anlatamazsın. Ayrıca bu tür sözde güvenli e-ticaret sistemlerinin sözleşmelerinde alıcı-satıcı arası anlaşmazlıklarda hiç bir türlü sorumluluk kabul etmedikleri açıkça yazıyor.

Birine parasını almadığınız bir ürünü asla ve asla önden göndermeyin, alacağınız ürünü güzelce test etmeden sakın almayın ve satacağınız ürünü de mümkünse test ettirip o şekilde satın ki alan adam çalışmadı, olmadı vs. diye başınızı ağrıtmasın.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gençler param güvende, GET vs. bu sistemlerle kürdan bile satmayın. Bu sistemler güvenli değil, bırakın güvenli olmayı dolandırıcılara destek bile oluyor. Gönderdiğin herhangi bir parçayı adam bozuğuyla değiştirse ve sana beğenmedim deyip iade etse kimseye derdini anlatamazsın. Ayrıca bu tür sözde güvenli e-ticaret sistemlerinin sözleşmelerinde alıcı-satıcı arası anlaşmazlıklarda hiç bir türlü sorumluluk kabul etmedikleri açıkça yazıyor.

Birine parasını almadığınız bir ürünü asla ve asla önden göndermeyin, alacağınız ürünü güzelce test etmeden sakın almayın ve satacağınız ürünü de mümkünse test ettirip o şekilde satın ki alan adam çalışmadı, olmadı vs. diye başınızı ağrıtmasın.
Aynen öyle.GET ile asla ürün satmam.Adam alsa bozuğu koysa çalışmıyor dese gönderse giren bana giriyor.Bir şey alacak olan gelsin elden alsın gitsin.Her GET kabul etmeyen dolandıcı falan değildir.Ama konum değiştirip başka şehire ilan atanlar dolandırıcıdır.Nüfusun az olduğu illere sarı sitede ucuza ilan koyanlar da dolandırıcıdır.Bir ara Ağrı'da bir sürü macbook ilanı vardı.Hepsi de inanılmaz ucuzdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.

En güzeli elden almak ya.

arisaka

80+ Bronze
En güzeli elden almak ya.
Elden almak da hikaye, test etmeden almayacaksın.

2012 de elden GTX460 aldım hiç de test etmedim zaten adam DH de referanslı biriydi ona güvendim, eve geldim kartı kasaya taktım fanlarından biri bozuk çıktı. Hemen adama dönüş yaptım durumu anlattım ilk başta kabul etmedi öyle şey mi olur diye sonra da tamam paranı vericem ama harcadım şuan nakitim yok aylığı alınca vereyim dedi tabi sonra engellemiş falan ulaşamadım en son 100 TL zararla sattım kartı.

Ayrıca aldığınız ürün ciddi anlamda pahalıysa örneğin RTX kartlar gibi mutlaka adamın evine gidin orada test edin, yok korona falan var eve davet edemem diyenlerden uzak durun.

Top Bottom