Neler Yeni

Yardım Dolandırıldık mı ? Dsmart

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
arkadaşlar dsmart babamı aramış konuşmuşlar internet paketini(yine bize sormadan iş yapmış)
Adam geldi kurdu bugün , dedik abi bunun içerği nedir diye , adam 50mbps interneti 110tl dedi ekstradan dsmart televizyon cihazını da kurdu , Kurdu gitti
Yani %90 dolandırıldık ama yani nasıl oluyor 50mbps 110tl ben anlamadım , bizim eski net digitürk , adam ikiside turktelekom altyapısı olduğu ekstra cihaz vermedi , 30dk sorna aktif olur dedi gitti , yani bi yardım edin polisi mi aramak gerekiyor , dsmart müşteri temsilcisi açmıyor şuanda telefonu (başka tellerden de denedik

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlk 3 ay indirimli sonra fiyat ciddi artıyor. Bize de gelmişlerdi imza atmadan önce sözleşmeyi inceledik bu durumu gördük sonra da iptal ettirdik

zSlexyBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Yigit Can
arkadaşlar dsmart babamı aramış konuşmuşlar internet paketini(yine bize sormadan iş yapmış)
Adam geldi kurdu bugün , dedik abi bunun içerği nedir diye , adam 50mbps interneti 110tl dedi ekstradan dsmart televizyon cihazını da kurdu , Kurdu gitti
Yani %90 dolandırıldık ama yani nasıl oluyor 50mbps 110tl ben anlamadım , bizim eski net digitürk , adam ikiside turktelekom altyapısı olduğu ekstra cihaz vermedi , 30dk sorna aktif olur dedi gitti , yani bi yardım edin polisi mi aramak gerekiyor , dsmart müşteri temsilcisi açmıyor şuanda telefonu (başka tellerden de denedik
İmza yeri nasıl düzeltiliyor?

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmza yeri nasıl düzeltiliyor?
imza yeri derken , sözleşme imzaladık ama imzayı yalandan attık neolur ne olmaz diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk 3 ay indirimli sonra fiyat ciddi artıyor. Bize de gelmişlerdi imza atmadan önce sözleşmeyi inceledik bu durumu gördük sonra da iptal ettirdik
hocam sizde de aynımıydı intetnet fiyatı falan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr
geçmiş olsun hocam klasik d smart benim enişteyide böyle 1 2 defa bunun için rahatsız etmişlerdi en sonunda kurtulmuştu taahütü bitince

milenix

80+ Gold
imza yeri derken , sözleşme imzaladık ama imzayı yalandan attık neolur ne olmaz diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sizde de aynımıydı intetnet fiyatı falan
Madem almıyacaktınız imza fln niye attınız ki? Telefonda konuşmanız bile mantıksız aslında ilgilenmiyorum fln diyebilirdiniz sonrasında da engelleyin kurtulun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom