Arkadaşlar durum aşırı ciddi. 9 aydır türkcell faturalı kullanıcısıyım., tahhütümün bitmesine 3 ay var. Bugün beni 0850 ile başlayan bir numara aradı, numaraya fazla dikkat edemedim. Bana türkcell taahhütnamemin yakında biteceğini, fiyatların artacağını belirtti. Bu yüzden de türk telekomdaki bir tarifeyi önerdi, istediğim takdirde hat geçişi yapılacağını söyledi. benim de dalgın bir zamanıma geldi, tamam olur dedim. Neyse whatsapp üzerinden tc min önlü arkalı fotoğrafını istediler, ben de attım. Bu durumun üstüne arayanın dolandırıcı olduğunu fark ettim. kısacası iş işten geçti ve adamların elinde kimliğim var. Türkcelli aradım durumu anlattım, türk telekoma yönlendirdiler. Türk telekomu aradım, yardımcı olamayız dediler. internette biraz daha araştırma yaptım. 155 i aradım, en yakın zamanda bir emniyet midürlüğüne gel şikayet et dediler. şu anda otobüsteyim(şehirlerarası). inince gideceğim.
Size sormak istediklerim şunlar:
önceden buna benzer bir olay yaşayan var mı
nasıl önlemler almalıyım
gerçekten sadece tc min fotoğrafı ile çok sıkıntılı durumlara sokabilirler mi beni(ne de olsa bugün bir arkadaşımın tc sinin fotoğrafını çekip her işi yapabilmem aşırı saçma geliyor.)
(fotoğrafı ekleyince fark ettim geçen ay katıldı yazıyor. kafama s****m)
Size sormak istediklerim şunlar:
önceden buna benzer bir olay yaşayan var mı
nasıl önlemler almalıyım
gerçekten sadece tc min fotoğrafı ile çok sıkıntılı durumlara sokabilirler mi beni(ne de olsa bugün bir arkadaşımın tc sinin fotoğrafını çekip her işi yapabilmem aşırı saçma geliyor.)
(fotoğrafı ekleyince fark ettim geçen ay katıldı yazıyor. kafama s****m)