Dolandırıldım ACİL!!!

LORN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
Acil yaedım

E13A3365-F925-4D27-BAB4-B1196A04A034.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5CB3C5CC-2C26-46C0-A4FC-2813DA8F4DD3.jpeg

Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor

emniyete git şikayet et geçen haftada bizim arkadaşları dolandırdılar twitterdan gs maç bileti aldılar adam parayı aldı biletleri devremedi engelledi bizimkiler polise gitti bir kaç güne evine kağıt gidince adamın adam biletleri transfer etti

Uygunsuz Dil
olum elinde adamın telefonu adı soyadı ibanı var 24 yaşında adamsın şaka gibi konu açmışsın birde gitsene karakola dolandirilinca beyniniz sulaniyor herhalde

olum elinde adamın telefonu adı soyadı ibanı var 24 yaşında adamsın şaka gibi konu açmışsın birde gitsene karakola dolandirilinca beyniniz sulaniyor herhalde
Sen çok zekisin bu kadar zeki olma. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Fikir almak için başlık açtım elimden geldiğince pratik olmaya çalışıyorum.

emniyete git şikayet et geçen haftada bizim arkadaşları dolandırdılar twitterdan gs maç bileti aldılar adam parayı aldı biletleri devremedi engelledi bizimkiler polise gitti bir kaç güne evine kağıt gidince adamın adam biletleri transfer etti
karakola git elinde telefon numarası iban ad soyad var zaten.
Geçmiş olsun
buradaki Erenle senin Eren aynı herhalde
Teşekkürler. Büyük ihtimalle aynı herif aynen.

Sen çok zekisin bu kadar zeki olma. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Fikir almak için başlık açtım elimden geldiğince pratik olmaya çalışıyorum.

Teşekkürler. Büyük ihtimalle aynı herif aynen.
elimden geldiğince pratik olmaya calisiyom demissin 43dk gecmis yeni bakiyosun foruma

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
aga hiç zaman kaybetmeden karakolu git şikayetçi ol dava aç kat ve kat fazlasını al bu kadar basit ama zaten karşı taraf uzlaşmaya çalışacaktır seninle
Karakol savcılığa dilekçe yaz dedi. Kapalı olduğu için yarını beklemek durumundayım. Dilekçeyi yazdım bekliyorum.

Havaleye anlaşılır bir açıklama yazmadıysan bunlar yeterli olmaz diyim.
İkinci el Razer Viper V2 Pro Ücreti yazdım

Karakol savcılığa dilekçe yaz dedi. Kapalı olduğu için yarını beklemek durumundayım. Dilekçeyi yazdım bekliyorum.

İkinci el Razer Viper V2 Pro Ücreti yazdım
Üzerine düş bu konunun. O açıklamayla elinde net kanıt da var. Başı yansın şunların zaten kimse davayla uğraşmadığı için bu kadar rahatlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,860
Üyeler
190,813
Son üye
Alsoy36
Geri