The GodFather
80+ Silver
Uc yle ne alacaktınHocam PAYTR ödeme altyapısı kullanıyor site öyle de dolandırabiliyorlarmı
Uc yle ne alacaktınHocam PAYTR ödeme altyapısı kullanıyor site öyle de dolandırabiliyorlarmı
Dolandırmak isteyen her türlü yolunu bulup dolandırırHocam PAYTR ödeme altyapısı kullanıyor site öyle de dolandırabiliyorlarmı
Eğer uc gelseydi bi 5-10 tane daha sipariş verecektim mumya sandığı alcaktımUc yle ne alacaktın
10k uc bastım çıkmadı bişe çıkmadıEğer uc gelseydi bi 5-10 tane daha sipariş verecektim mumya sandığı alcaktım
Keşke yapmasaydınız onun yerine bana atabilirdiniz 160tl yiParasında gram değilim 2 paket sigara parası sadece ürünün gelmesi hakkında konuşuyorum ben
Hocam benim bi arkadaş var tam şans makinesi 4 onluda çıkardı mumyayı ve m416yı10k uc bastım çıkmadı bişe çıkmadı
Sen 10 tane 6600 uc satıl alma bonusu desen 8k fln olur o ucyede çıkartman çok zorEğer uc gelseydi bi 5-10 tane daha sipariş verecektim mumya sandığı alcaktım
Keşke yapmasaydınız onun yerine bana atabilirdiniz 160tl yi 
Hocam 3 k yatırmıştım önceden zaten bonusların birazını topladımSen 10 tane 6600 uc satıl alma bonusu desen 8k fln olur o ucyede çıkartman çok zor
Bende o winner winner keleş gelmişti bi ara kuzenin hesapta 3 teklide çıkardım benim hesapta sadece yüzük atıyor oyunHocam benim bi arkadaş var tam şans makinesi 4 onluda çıkardı mumyayı ve m416yı
Benim şansımı senin arkadaş çalmış o zaman haram olsunHocam benim bi arkadaş var tam şans makinesi 4 onluda çıkardı mumyayı ve m416yı
Çöl tapınağı M416Benim şansımı senin arkadaş çalmış o zaman haram olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda bir buz m4ü çıkaramadım. Maskarayla yola devam
Maskarada güzel bende bi değerli buz m4 le iskelet çekirdek m16 var onuda şansa her gün tekli aça aça 270 uc ye çarktan 1 silah +1 materyal aldıydımBenim şansımı senin arkadaş çalmış o zaman haram olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda bir buz m4ü çıkaramadım. Maskarayla yola devam
Bende 3 tane yükseltilebilir silah çıkardım hocam 1000 ucye bi de mor toros çıkardımMaskarada güzel bende bi değerli buz m4 le iskelet çekirdek m16 var onuda şansa her gün tekli aça aça 270 uc ye çarktan 1 silah +1 materyal aldıydım