Yani hocam Antalya'dan Kayseri'ye yürüyerek getirseler yine gelirdiYurtdışından getirip satış yapmıyorlarsa 1.5 hafta çok uzun bir süre. Stoktaki ürünü göndermek o kadar sürmez. Hadi tüm siparişleri topluca haftanın bitimine yolluyorlar desek yine elinde olması gerekirdi.
40 Lira kargo ücreti komikmiş hocam bir daha burdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
eskiden siparişinin geldiğini söylemişsin az daha bekle ama olmadı bankanı ara durumu anlat kredi kartı olunca ilgilenmek zorunda kalıyorlar zamanında dolandırılmıştım ve direkt banka ile iletişime geçtim param bir süre içinde iade oldu kartaBakalım hocam ama 2 4 iş günü kargo deidler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam
Ne bilim valla hocam fiziksel mağazalarıda var ama
Bende sevmiyorum buradan bir şey almayı hocam ama tarzı hoşuma gitti ya aklımı seveyim40 Lira kargo ücreti komikmiş hocam bir daha burdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
Tamam hocam 1 hafta kadar daha bekliycem bakalımeskiden siparişinin geldiğini söylemişsin az daha bekle ama olmadı bankanı ara durumu anlat kredi kartı olunca ilgilenmek zorunda kalıyorlar zamanında dolandırılmıştım ve direkt banka ile iletişime geçtim param bir süre içinde iade oldu karta
Kargo ücreti aslında bana göre normal zam geldi şuanda en hafif bir ürüne artık 80 tl 90tl denilmeye başladı. Kargo şirketlerine göre fiyat ciddi farketsede.40 Lira kargo ücreti komikmiş hocam bir daha burdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
Hocam daha önce de 40 tl idi zam gelmeden önceKargo ücreti aslında bana göre normal zam geldi şuanda en hafif bir ürüne artık 80 TL 90tl denilmeye başladı. Kargo şirketlerine göre fiyat ciddi farketsede.
Anlaşmaları oluyor olabilir.
Basit bir yapıdır hocam. Değişmesi okey ama her ürüne 40 ₺vermek ne kadar worth? Gider trendyol vb. gibi yerlerden ücretsiz kargodan faydalanırım daha okeyKargo ücreti aslında bana göre normal zam geldi şuanda en hafif bir ürüne artık 80 TL 90tl denilmeye başladı. Kargo şirketlerine göre fiyat ciddi farketsede.
Instagram'dan bir şey alınmaz bunu burada çoğu konuda söyledik. Ve dolandırılan birçok arkadaş oldu . Geçmiş olsun umarım ürün pahalı değildir. Size fatura kesmeyen yada bir şekilde sizinle ilgilenecek bir yoksa alışveriş yapmayın. İbana para atarak ödemek zaten saçma. Bilindik yerlerden alın. bir şey normal fiyatından ucuzsa orada dolandırıcı var demek yanlış olmaz. İstisnalar olabilirArkadaşlar https://www.zincirwear.com/ üzerinden sipariş verdim 22 Temmuz'da 2 4 iş günü içinde kargo dediler ancak 1.5 hafta oldu hala kargo yok şu an şirkete de ulaşamıyorum bakmıyolar mesajlara daha önce bir kaç gün önce kargonuz şubede dediler şubeyle görüştüm bize gelmedi dediler kargo takip no vs. de yok ne yapmam lazımAlıntıyı görüntüle
Bu konuşma cuma günü oldu ancak şubede kargo yok hala hazırlanıyor
1-) instagramdan almadımInstagram'dan bir şey alınmaz bunu burada çoğu konuda söyledik. Ve dolandırılan birçok arkadaş oldu . Geçmiş olsun umarım ürün pahalı değildir. Size fatura kesmeyen yada bir şekilde sizinle ilgilenecek bir yoksa alışveriş yapmayın. İbana para atarak ödemek zaten saçma. Bilindik yerlerden alın. bir şey normal fiyatından ucuzsa orada dolandırıcı var demek yanlış olmaz. İstisnalar olabilir
İnşallah hocamInstagram'dan bir şey alınmaz bunu burada çoğu konuda söyledik. Ve dolandırılan birçok arkadaş oldu . Geçmiş olsun umarım ürün pahalı değildir. Size fatura kesmeyen yada bir şekilde sizinle ilgilenecek bir yoksa alışveriş yapmayın. İbana para atarak ödemek zaten saçma. Bilindik yerlerden alın. bir şey normal fiyatından ucuzsa orada dolandırıcı var demek yanlış olmaz. İstisnalar olabilir
Umarım ürününüz size ulaşır.
O zaman gelir heralde ama bence fazlasıyla gecikmiş. Ürünü üretip göndermeleride bu kadar sürmez. İlgisiz gibiler1-) instagramdan almadım
2-) ibana para atarak almadım
3-) fiyatı piyasadan ucuz değildi
4-) daha önce alışveriş yaptım
İnşallah hocam