Dolandırıldım yardım edin :(

Efendimiss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
123
Dostlar akşam 23:40 da 26 Eylülde 320 tl lik bi ak47 satıyodum adam 120 level hesabı baya güzeldi güvenilir biriydi gibi duruyodu inanaldan parayı atı 316 tl sonra onayladı tick gözüktü para hesaba akatrıldı gözüktü ss atı bana özelden bende tm diyip inanalıma bakamadan steam takası kabul etim ne olduyosa ondan sonra oldu bi an adamın dc si kapadnı ve girdim baktım para hesabıma gelmemiş nasıl olabilir böyle bişey herkes bu steam hesabını şikayet ederse sevinirim.
Lütfen yardım edin

Dostlar akşam 23:40 da 26 Eylülde 320 TL lik bi ak47 satıyodum adam 120 level hesabı baya güzeldi güvenilir biriydi gibi duruyodu inanaldan parayı atı 316 TL sonra onayladı tick gözüktü para hesaba akatrıldı gözüktü ss atı bana özelden bende tm diyip inanalıma bakamadan steam takası kabul etim ne olduyosa ondan sonra oldu bi an adamın dc si kapadnı ve girdim baktım para hesabıma gelmemiş nasıl olabilir böyle bişey herkes bu steam hesabını şikayet ederse sevinirim.
Lütfen yardım edin
onu direk öyle yaparsan olacağı o olur bynogame üzerinden satacaktın ki güvenilir olacaktın g.o bu arada yapabileceğin bir şey yok belki para hesabına geçmemiştir yada geçtiyse iptal etmiş olabilir.

go
Dostlar akşam 23:40 da 26 Eylülde 320 TL lik bi ak47 satıyodum adam 120 level hesabı baya güzeldi güvenilir biriydi gibi duruyodu inanaldan parayı atı 316 TL sonra onayladı tick gözüktü para hesaba akatrıldı gözüktü ss atı bana özelden bende tm diyip inanalıma bakamadan steam takası kabul etim ne olduyosa ondan sonra oldu bi an adamın dc si kapadnı ve girdim baktım para hesabıma gelmemiş nasıl olabilir böyle bişey herkes bu steam hesabını şikayet ederse sevinirim.
Lütfen yardım edin

Çok temkinsiz olmuşsun. Herkesin başına gelmeden öğrenilmeyecek bir şey bu. Küçükken MC serverlarında az mı dolandırıldık :D Yapacak hiçbir şey yok, Steam dışı olduğundan Steam bile bakmayabilir.

Önce soğuk su iç. Sonra benim yerime kendine küfret. (uyarım h.o)

onu direk öyle yaparsan olacağı o olur bynogame üzerinden satacaktın ki güvenilir olacaktın g.o bu arada yapabileceğin bir şey yok belki para hesabına geçmemiştir yada geçtiyse iptal etmiş olabilir.
bu arada ben dolandırılmadım arkadaş dolandırıldı bende ona yazdım aynı şekilde bynogameden yap diye ama kanka bi alıcı buldum dedi gitti 10dk sonra dolandırıldım yazdı bana

Bruh moment öyle bir andır ki; adam sana paranı atmıştır ama paran hesabında yoktur.
1601154007813.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,620
Üyeler
197,005
Son üye
Euell
Geri