Neler Yeni

Dolandırıldım YARDIM

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Genelde suçlamaları kabul etmiyorlar, hesabım çalındı, kartımı kaybettim ben yapmadım diyorlar, ama aynı hesapta çok fazla benzer durum yaşandıysa ve başka şikayetler de varsa bankalar ile gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra Savcı durumu hayatın olağan akışına uygun olmadığını, kişinin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirtip cezalandırılması için mahkemeye sevk eder. Kişi ceza almamak için zararı karşılayacağını belirtip tutarı iade edebilir.

setxkbmap

80+
bu mahkemenin sonuclanması birkaç yıl sürer.. uğraşmak istiyorsan uğraş ancak yine masraf edeceksin dosyaya avukata vs. bunun dışında böyle bir linki yediysen zaten hak etmişsin dolandırılmayı :D geçmiş olsun

Farway

80+ Silver
Bence iyi tezgah, site başarılı olmuş. Herkes GET linkini ezbere bilmek zorunda değil. Uğraş dostum ama bu ülkede en geç gelen şey adalet.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
arayabilirsin. gerçi sitenin yapacağı şikayet edip malum linki kapattırmak olacaktır.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rusty
Nasıl bişey yapamaz sen savciliga başvurunu yap kardeşim ne olur ne olmaz.
Bankada gezen 1 lirayi bile bulursun yeterki uğraşmak iste. Adam parayı ATM'den çekince video kayıtları vs o gün çıkarılır ama genelde böyle tipler Steam skin vs alıyor paranin en son nereden çekildiği zor bulunuyor.
Sen yinede başvur geçmiş olsun

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Nasıl bişey yapamaz sen savciliga başvurunu yap kardeşim ne olur ne olmaz.
Bankada gezen 1 lirayi bile bulursun yeterki uğraşmak iste. Adam parayı ATM'den çekince video kayıtları vs o gün çıkarılır ama genelde böyle tipler Steam skin vs alıyor paranin en son nereden çekildiği zor bulunuyor.
Sen yinede başvur geçmiş olsun
Para transferi yapıldıysa işlem anında ki IP/PORT bilgileri, kullandığı telefon modeline kadar her şey tespit edilir.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Aynı tuzağı geçen sene banada kurdular eleman whatsapp tan iletişime geçelim fotoğrafları atayım dedi fotoğraf attı pazarlık yaptık fiyatı düşürdü arkasından link attı sahibinden aynısını yapmış adam ama ödeme aşamasında iban ile ödeme yapma çıkınca işkillendim.

Linke baktım SAHLIBINDEN com yazıyor
3 kağıtçı olduğunu anlayınca ne yapsam diye düşündüm polise şikayet etsen bir şey olacağı yok küfür etsen o da sana edecek biraz oyaladım elemanı tabi o da ödeme gelmedi falan yazıyor.

Hemen aklıma uydurma bir pdf dosyası yapmak geldi hızlıca yaptım whatsapp ta ön izlemede banka pdf dekontu olarak görünüyor ama açtığın zaman altında 28cm lik bir zenci şeysi ekledim ve g.t.ne sok yazdım sonra engelledim adiyi

Top Bottom