Dolandırıldım

Fe Man

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar ne yazık ki steam üzerinden dolandırıldım 450 liralık cs go silah skinim gitti sizden ricam açıklama daki hesabı şikayet etmeniz destek olursanız sevinirim steam a ticket attım ama bir faydası olacağını sanmıyorum hiç yoktan o adinin hesabı bir ihtimal banlanır başkaları dolandirilmaz herkese şimdiden teşekkürler

https://steamcommunity.com/id/_ManWell_

Hesap bu envanterinde gözüken m4a4 imparator da benimdi bir zamanlar şikayet etmenizi istiyorum itemi gönderdikten sonra banladi steamden de dc den de

Ekler

• Screenshot_20200419-025333_Discord.webp
    Screenshot_20200419-025333_Discord.webp
    73.5 KB · Hit: 168
Reis ben şikayet ederim etmesinide ben bu arkadaşdan 10+ neredeyse trade yaptım hiçte sıkıntı yaşamadım sen nasıl dolandırıldın ? Şikayet ile kapatılcak gibi bir hesap değil :)

Reis ben şikayet ederim etmesinide ben bu arkadaşdan 10+ neredeyse trade yaptım hiçte sıkıntı yaşamadım sen nasıl dolandırıldın ? Şikayet ile kapatılcak gibi bir hesap değil :)
Steam den konuşuyorduk dc ye geçtik başta pek inanmıyordum sonra itemi gönderdim dc den de engelledi steam den de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen itemi gönderdikten sonra engelledi mı seni

Steam den konuşuyorduk dc ye geçtik başta pek inanmıyordum sonra itemi gönderdim dc den de engelledi steam den de

Sen itemi gönderdikten sonra engelledi mı seni
hayır engel yemedim hiç bir zaman adam hatta şuan dc den baktım çevrimiçi :)

hayır engel yemedim hiç bir zaman adam hatta şuan dc den baktım çevrimiçi :)
Beni engelledi direkt olarak ne bir şey yazabiliyorum nede aktifligini görebiliyorum

benimde itemim gitmişti steame ticket atınca üzgünüm yardımcı olamayız diyorlar geçmiş olsun
Eyvallah reis sen sana zahmet şikayet etsen belki banlanır

ediyimde banlanmaz büyük ihtimal de yinede bi şansımızı deneyelim

Beni engelledi direkt olarak ne bir şey yazabiliyorum nede aktifligini görebiliyorum
Hay allah valla kanka edeyim şikayet bende artık trade yapmam bende yaşayabilirim o zaman :) iyi geceler

ediyimde banlanmaz büyük ihtimal de yinede bi şansımızı deneyelim
Eyvallah sağolasın ama belli olmaz birlikten kuvvet doğar

Hay allah valla kanka edeyim şikayet bende artık trade yapmam bende yaşayabilirim o zaman :) iyi geceler
Kesinlikle yapma gece gece 450 liradan oldum senin de başına gelmesin ve sağol şikayet ettiğin için iyi geceler

Arkadaşlar ne yazık ki steam üzerinden dolandırıldım 450 liralık cs go silah skinim gitti sizden ricam açıklama daki hesabı şikayet etmeniz destek olursanız sevinirim steam a ticket attım ama bir faydası olacağını sanmıyorum hiç yoktan o adinin hesabı bir ihtimal banlanır başkaları dolandirilmaz herkese şimdiden teşekkürler

Hesap bu envanterinde gözüken m4a4 imparator da benimdi bir zamanlar şikayet etmenizi istiyorum itemi gönderdikten sonra banladi steamden de dc den de

Brom ben şikayet ettim, bu forum da herkes şikayet etse o hesap banlanır sanki. Umarım banlanır. İyi geceler :)

steam lvl i mi alcaktın adamdan
Yok hayır banka hesabıma itemin parasını gönderecekti

Eyvallah reis çok sağolasın gören herkes şikayet etse bence de banlanır

Reis steam ın sana bir faydası olmaz biz reportlasak bile nedeni kendi rızanla takas etmişsin steam şartlarını kabul ettikten sonra parada versen geli gelemessin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,415
Üyeler
188,104
Son üye
brokestudent
Geri