Dolandırıldım

Reis steam ın sana bir faydası olmaz biz reportlasak bile nedeni kendi rızanla takas etmişsin steam şartlarını kabul ettikten sonra parada versen geli gelemessin
Anladım reis haklısın ama yinede belki banlanır adam

Steam den konuşuyorduk dc ye geçtik başta pek inanmıyordum sonra itemi gönderdim dc den de engelledi steam den de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen itemi gönderdikten sonra engelledi mı seni
Niye parayı almadan gönderdin?

geçmiş olsun kardeşim

Profili dolandırıcılık olarak şikayet ettim.Skinlerinizi bynogame v.b sitelerde güvenli bir şekilde satmanızı öneririm,ufak komisyon keser fakat en azından dolandırılma gibi şeyler yaşamazsınız.Bir daha ki sefere daha dikkatli olursun.Geçmiş Olsun.

Şikayet edelim etmesine ama ban yemez ki daha önce bir arkadaşın başına gelmişti, takas kısmının sorumluluğu tamamen kendinize ait olduğunu söylemişlerdi. Kusura bakma ama neden @Reapt0r arkadaşımızın dediği sitelere satmadın ki, Hem adam sana parayı hesabına gönderirken bir ücret kesiliyor diye biliyorum. Ha gönderirken kesilmiş ha siteye satmışsın komisyon almış ne farkeder.

Geçmiş olsun benimde böyle bir siteye bayonet freehand kaptırdım ama yapacak bir şey olmadığın gördüm yaklasık 100$ yandı neyseki 20 tl yatırıp onu çıkarmıştım

Geri