Neler Yeni

Yardım DOLANDIRILDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
DOLANDIRILDIM

Bana gelen mail de bu.
Adsısz.jpg
Adsız.png

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Büyük geçmiş olsun. Durumu Steam supporta anlat ama çözülebileceğini pek sanmıyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valve yetkilisi sana neden arkadaşının hesabına skinlerini at desin ki? Dolandırılmışsın geçmiş olsun.
Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Valve yetkilisi sana neden arkadaşının hesabına skinlerini at desin ki? Dolandırılmışsın geçmiş olsun.
Benim de aklıma o geldi. Çünkü böyle başka siteden envanter alanların itemlerinin çalınma vakası sık yaşanan bir olay. Ben her zaman 3 lira fazla verip topluluk pazarından almayı tercih ederim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.
1688224931638.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,997
Üyeler
166,670
Son üye
daddaddd1
Top Bottom