Neler Yeni

Yardım DOLANDIRILDIM

r4NG3r

80+ Silver
Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.
Api key dolandırıcılığı ile dolandırılmışsın.Sen tam takas teklifini gönderdiğin anda,senin arkadaşının resmi ve ismi ile bir hesap açıyorlar ve takası onaylıyorsun skinleri oraya yolluyorsun.Takası onaylaman için senaryo geri kalan her şey.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,951
İsim
Mert Metshi
"valve yetkilisi" arkadasin mail adresini atabilir misin

Üzgünüm ama dolandırılmışsınız, keşke herhangi bir aksiyon almadan önce danışsaydınız. Koskoca valve dolandırıcılıkla alakalı şüpheli hareket gördüğünde sizi ''skinlerini yan hesaba at'' şeklinde uyarmaz, direkt banlar.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Kardeşim üzülerek söylüyorum ki dolandırılmışsın. Hesabını çalmışlar. Çünkü o site .gg ile bitiyor, hatırlar mısınız bilmem ama metin2 zamanında da tr.gg diye uzantılarla hesaplar çalınıyordu.

Şuan ne yaşadığımı anlayamadım ama John Williams adında bir Valve Yetkilisi bana canlı mesaj attı ve 29 Mayıs'da insane.gg sitesinden envanterime çekmiş olduğum bir AK-47 I Slate skininin aslında çalıntılı olduğunu ve bu durumdan ötürü hesabımın geçici olarak incelemeye alınarak kapatıldığını söyledi ve kapattı. Bu durumda envanterimde ki tüm skinlerim (14 bin ₺) hepsini bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Attım fakat o skinler nedense başka bir hesaba gitti. Dolandırıcı değil kesinlikle eminim çünkü hesabım bi anda vakalı profile dönüştü ama o skinler neden başka hesaba gitti anlayamadım ve şuan ben çok şaşkınım.
Kafayı yiyeceğim 14.000 TL tehlikede veya gitti diyebilirim. O valve yetkilisi ile olan konuşmaları atamıyorum çünkü sohbeti kapattım. Siz siz olun sakın insane.gg, keydrop, cskins vs bulaşmayın derim. Allah kahretsin diyorum başka hiç bir şey demiyorum. Lanet olsun

Bana gelen mail de bu.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,951
İsim
Mert Metshi
knk gecmis olsun ama buna nasil
inandin

adam sana skin calinti diyor

arkadasinin hesabina gonder guvende kalsin diyor

boyle bir sey olabilir mi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Hocam sen yine de Steam supporta durumu izah et. Pek sanmıyorum ama yine de bi çözüm bulunur belki

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Yapacak bir şey yok api key ile dolandırmışlar seni
Steam yetkilisi çalıntı item peşine düşmez nasıl inandın milletin kaç bin dolarlık itemini çalıyorlar bir şey yapmıyorlar kıçı kırık ak'nin peşine mi düşecekler

Top Bottom