Neler Yeni

Yardım DOLANDIRILDIM

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Böyle şeylere para yatırmakla zaten ilk dolandırılmanı yaşamışsın gerisi önemli değil olur böyle şeyler.
Sen gülmeye devam et. O zaman 400 dolar olan envanterin şu anki fiyatı en az 1200 dolar. Asıl parasını dövize altına yatıranlar dolandırılıyor. Bol bol papatya çayı da içebilirsin.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Üzüldüm hocam. Pek anlamadığım mecralar ama hiçbir oyun yetkilisi envanteri başka hesaba at inceleyeceğiz demez. Mantıklı düşünürsen zaten eğer bir hile ile item yaptıysan onu almak ve banlamak isterler. Başka hesaba kaçır demek çok büyük saçmalık. Geçmiş olsun.

Hasan344

80+ Gold
Oyunu parasıyla alır anlarımda böyle şeyler almak bana hiç mantıklı gelmemiştir.
Bitcoin veya dolar almak gibi dusunebilirsin aslında. Mesela ben 300tl'ye aldığım akyi geçen ay 650tl'ye sattım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Oyunu parasıyla alır anlarımda böyle şeyler almak bana hiç mantıklı gelmemiştir.
Yatırım diyoruz yatırım. Aptala anlatır gibi anlattık ama sen onu anlamayı da başaramadın

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Bitcoin veya dolar almak gibi dusunebilirsin aslında. Mesela ben 300tl'ye aldığım akyi geçen ay 650tl'ye sattım.
Dolar direk zarar ettiryo hocam. Geçen sene 80 bin dolara aldığın evi bu yıl 100 120 bin dolara anca alıyosun. Fiyatların yükselmesinin tek sebebi dolar değil hatta asıl sebep enflansyon. Steam pazarında da fiyatlar skin eksikliğinden dolayı sürekli artıyo ve CS 2 çıktığında çok daha yüksek olacak muhtemelen

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Uygunsuz Dil
Böyle rahatlıkla çalınan yatırım mı olur? :kekw: Rahat yatmasına izin veremediler
Senin Tl, dolar veya altındaki yatırımın da sürekli çalınıyo. Ruhun bile duymuyo KEK herif seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle rahatlıkla çalınan yatırım mı olur? :kekw: Rahat yatmasına izin veremediler
Her halta gül beyinsiz yaratık seni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,002
Üyeler
166,671
Son üye