Yardım DOLANDIRILDIM

Sürekli tek hücreliler yüzünden uyarı yemek zorunda mıyım 😤

Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.
Yıllardan beri aynı taktik, dostum. Hiç bir oyun yetkilisi ya bırak valveyi aklı başında türk yapımcılardan bile ya ben adminim koskoca sistem bizim elimizde ama sen çok yetkili birisin senin şifreni, hesabını ne hikmetse inceleyemiyoruz sen bi skinleri gönder bi bakalım demez.

Geçmiş olsun, çok var bu oltalama yöntemlerinden ama bu baya bilindik bir yöntem keşke yemeseydiniz.

Geçmiş olsun, çok var bu oltalama yöntemlerinden ama bu baya bilindik bir yöntem keşke yemeseydiniz.
Hayatımda ilk kez dolandırıldım ve bu durumu yaşamam bana tek olumlu yanı tecrübe olacaktır. Üzülüyorum ama bir yandan da bi umut Steam Destek'ten gelecek cevabı bekliyorum.

Nasıl dolandırıldın? Utancından konuyu mu editledin ne yaptın.Anlaşılmıyor bir şey.

Senin TL, dolar veya altındaki yatırımın da sürekli çalınıyo. Ruhun bile duymuyo KEK herif seni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her halta gül beyinsiz yaratık seni.
Boşver hocam bunun gibilerle uğraşmaya değmez. Yaptıkları yatırımın (sözde) daha zarara soktuklarının farkında değiller. Steam üzerindeki yapılan yatırımların çoğu mantıklı yatırımlar, geçmişe bakarak bunu idrak edebiliriz. Arkadaşın idrak yetisi yok gibi pek laf anlayan birine de benzemiyor boşver.

Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.
kardeş sana api dolandırıcılığı yapmışlar sana valve gibi mesaj atmışlar ardından sen yan çara trade attığın anda o trade iptal oluyor ve senin api key üzerinden yan çarın aynı isim profil fotoğrafında başka bir çara atıyorlar tradeyi eğer levellerrden vs kontrol edersen anlayabilirsin çok büyük geçmiş olsun videoda burada ayrıntılı anlatıyor

dolandırıcılık mı enayilik mi bilemedim :D yani siz bizzat yönetmediğiniz hiçbirşeyi hiçbir yerde yapmamanız gerektiğini düşünemiyormusunuz. bu sadece steamde değil gerçek hayatta böyle noter imza bile attırırlar bunu nasıl yersin bro.

Geri