Yardım DOLANDIRILDIM NE YAPMALIYIM

Reaksiyon skoru
41
Iyi forumlar ben dun istanbuldan bir rtx 3070 ti aldim ve yuksek ihtimalle dolandirildim merak edenler icin detaylar profilimde hemen bi onceki konuda var olayin devami ise ben sabah adami aradim acmadi fakat wpdende gunaydin yazdim araba kullaniyodum acamadim kusura bakma yazdi ve daha cevap vermedim ne yapmaliyim simdi sorunu soylesem acaba reddedip engellermi yada direk bir bahane ile iade etmek istedigimimi soylemeliyim yardimci olun lutfen

nereden aldın?
letgo uzerinden elden aldim istanbul sancaktepeden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 2.el alınmamalı alınırsada kontrol edildikten sonra alınmalı hocam geçmiş olsun
video atti furmark sikinti yoktu sonra ekran kartinin calistigina emin olmak icin goruntulude gosterdi ama test yapin demedim video oldugu icin zaten yuksek ihtimal chipset yada vramle alakali bi ariza var ekran kartini bir sure kullanabiliyorum sonra ekran gidiyor ve gelmiyor kozmetikte tertemizdi zaten

Biraz sıkıntılı bir durum hocam. Elden test edip almadığın için adam kartı senin de bozduğunu düşünüp iade almayabilir. Eğer kartı iade alırsa sonraki alacağınız kartta buna dikkat edin.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
2. el ekran kartı almaya çok karşıyım zaten
dürüst satıcılar vardır adım gibi eminim

ancak çoğunluğa vurduğumuzda mutlaka sorunlu bir parçayı satıyorlar

biraz fazla para ver bir tık daha güçsüz kart al ama sıfır olsun...

aci bi tecrube edindikten sonra bozuguda elden cikarabilirsem cikarcam cikaramazsamda 5060 alacagim taksitle yapacak bir sey yok

Iyi forumlar ben dun istanbuldan bir rtx 3070 ti aldim ve yuksek ihtimalle dolandirildim merak edenler icin detaylar profilimde hemen bi onceki konuda var olayin devami ise ben sabah adami aradim acmadi fakat wpdende gunaydin yazdim araba kullaniyodum acamadim kusura bakma yazdi ve daha cevap vermedim ne yapmaliyim simdi sorunu soylesem acaba reddedip engellermi yada direk bir bahane ile iade etmek istedigimimi soylemeliyim yardimci olun lutfen
Dünde konuşmustuk hocam ne olursa olsun 2.el alınan ürün 14 gün boyunca iade edebilirsiniz engeller ise savcılığa gitmeniz gerek

Ekran kartı 2.el alınmamalı alınırsada kontrol edildikten sonra alınmalı hocam geçmiş olsun
aldığın yer ve kişi önemli , ben 2 sene önce 3070 aldım hala kullanıyorum

Hocam site üzerinden geri alamıyorsan seçeneğin belli.
Banka dekontunu, konuşmaları, isim soyisim telefon numarasını alıp sibere gidiyorsun.
Senden orada ifade alıyorlar onlar savcılığa yolluyor 1 bilemedin 2 ay sonra da adliyeye gidip dosya numarası alıp takip ediyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam site üzerinden geri alamıyorsan seçeneğin belli.
Banka dekontunu, konuşmaları, isim soyisim telefon numarasını alıp sibere gidiyorsun.
Senden orada ifade alıyorlar onlar savcılığa yolluyor 1 bilemedin 2 ay sonra da adliyeye gidip dosya numarası alıp takip ediyorsun.
Önce savcılığa gidersen süreç uzar çünkü savcılıkta önce sibere yolluyor oradan geri dönüyor haberin olsun.

Hocam ben kaç kere ikinci el aldım sattım hiç sorun yaşamadım. Burada önemli olan fark komisyon verip iade etme seçeneği ödemek. Ucuz etin yahnisi böyle oluyor maalesef. Komisyon vermeyeyim diye o riske ben girmedim hiç de sorun yaşamadım.

Geri