Yardım DOLANDIRILDIM

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,384
DOLANDIRILDIM

Bana gelen mail de bu.
Adsısz.jpg
Adsız.png

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun. Durumu Steam supporta anlat ama çözülebileceğini pek sanmıyorum

Valve yetkilisi sana neden arkadaşının hesabına skinlerini at desin ki? Dolandırılmışsın geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun

Valve yetkilisi sana neden arkadaşının hesabına skinlerini at desin ki? Dolandırılmışsın geçmiş olsun.
Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.

Geçmiş olsun hocam

Benim de aklıma o geldi. Çünkü böyle başka siteden envanter alanların itemlerinin çalınma vakası sık yaşanan bir olay. Ben her zaman 3 lira fazla verip topluluk pazarından almayı tercih ederim

Hayır yazdığı yazı tipini ve şeklini de gördüm kesinlikle yetkili idi. Skinlerin incelemeye alınması için ya yedek hesabıma ya da güvendiğim bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Fakat arkadaşımın hesabına tüm skinleri atıp onayladıktan sonra nedense sıfır bir hesaba gittiğini gördüm. Kesinlikle bu valve. Çünkü ben arkadaşıma attım ve farklı hesapta tutuluyor tüm skinler.
1688224931638.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,259
Üyeler
197,645
Son üye
OsmanPurse
Geri