Ahmet Arda
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
İçime su serptin vallahi CS money de takas ettiğimde envanterde gözüküyordu takas bani bittiğinde withdraw yapıp cekiyordum.Bunda envanterimde gözükmedigi için korkmaya başladım3 günlük banı varsa, 3 gün sonra takas isteği gönderilir. Zaten gördüğün üzere state kısmı çarpı yani teslim edilmemiş gözüküyor. Site hakkında bir bilgim yok lâkin paylaştığın görseller ve verdiğin bilgi doğrultusunda böyle bir anlam çıkardım ben.
İçime su serptin vallahi CS money de takas ettiğimde envanterde gözüküyordu takas bani bittiğinde withdraw yapıp cekiyordum.Bunda envanterimde gözükmedigi için korkmaya başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçime su serptin vallahi CS money de takas ettiğimde envanterde gözüküyordu takas bani bittiğinde withdraw yapıp cekiyordum.Bunda envanterimde gözükmedigi için korkmaya başladım
3 günlük banı varsa, 3 gün sonra takas isteği gönderilir. Zaten gördüğün üzere state kısmı çarpı yani teslim edilmemiş gözüküyor. Site hakkında bir bilgim yok lâkin paylaştığın görseller ve verdiğin bilgi doğrultusunda böyle bir anlam çıkardım ben.
abi adam* doru söylüyür ha olacak
Hiç kolay olmadı brogayet iyi skinlerin var niye 1 tane bıçak için vazgeçtin hepsinden
Adam bütünletmiş işte ne güzelgayet iyi skinlerin var niye 1 tane bıçak için vazgeçtin hepsinden
şahsen ben sadece koşarken veya jb serverlarında göreceğim bir bıçak için tüm oyun boyunca kullanacağım keleşi awpyi pistolü satmazdımAdam bütünletmiş işte ne güzelHerkesin zevki farklı oluyor. Benim elimde böyle bir envanter olsa bütünletmeden duramam. Ben hiç sevmem böyle ucuz-pahalı karışık skinleri. Ya pahalı olucak hepsi yada hiç olmıcak. Bıçağa bütünleterek bence mantıklı bir hareket yapmış.
envanter çko güzelAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle3gunluk takas bani olan bıçakla takas ettim ama envanterde gözükmüyor dolandırıldımmı beyler.
Dediğim gibi herkese göre değişiyor. Ben ucuz skin kullanamam. Ya sağlam bir bıçak olucak, yada pahalı skinler olucak. Hatta elimde pahalı skinler olsa bile bıçağa dönüştürmeye çalışırım. Ayrıca bıçağıda maç boyunca defalarca eline alıyorsun. Tabi düşük eloda nasıl bilmiyorum.şahsen ben sadece koşarken veya jb serverlarında göreceğim bir bıçak için tüm oyun boyunca kullanacağım keleşi awpyi pistolü satmazdım
eyvah diss mi yedim sankiTabi düşük eloda nasıl bilmiyorum.