Neler Yeni

Yardım Dolandırılıyorum çözüm lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail demirden
Haklıyken haksız duruma düşme kabalaşmaya gerek yok ortak tanıdığınız bir abini ve babanı al yanına git zaten yumuşar tanıdık gördüğü zaman. Yine olay çıkarırsa polise başvur şiddetle bişeyi çözemezsin kendi başın yanar.
Tanıdık yüzünden oldu zaten keşke bulaşmasaymışım diyorum şimdi :(

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bizim tanıdık bilgisayarcı var benim psudan yanık kokusu geliyordu.garantiye gönderecektim ben çıkaramadım bundan yardım istedim bu çıkardı wp den bana yenisini almamız lazım dedi bende garantiye göndereceğim dedim vazgeçti sonra gönderdim senin m2 voltaj dengesizliğinden bozulmuş dedi kendisine hiçbir şey yap demedim ben sonra firmasından m2 geliyormuş hemde benimkiyle aynı model Samsung evo plus 500 GB .200 TL indirimli satarım dedi dün son gün dedi . Wpden yazdım fotoğrafını atar msıın m2 nin diye bana samsung evo 500 ssd attı almıyorum dedim .yarın oldu firma iptal etmediğim için göndermiş senin PC ye kurdum dedi . Beni açıkçası dolandırıyor nasıl kurtulmam lazım ne söylersem vazgeçer ?

edit: önceden sistemi bunla toplayacaktık 27500 dedi bende hepsiburadadan 24k ya topladım, üstüne dediği paraya monitor aldım. Bu iş galiba zoruna gitti ondan para çıkartmaya çalışıyor
üstüne beni aceleye getirip hemen satmaya çalışıyor.
Polisi ara.

panizher

80+ Silver
Şikayet et

NightWish2434

80+ Silver
bizim tanıdık bilgisayarcı var benim psudan yanık kokusu geliyordu.garantiye gönderecektim ben çıkaramadım bundan yardım istedim bu çıkardı wp den bana yenisini almamız lazım dedi bende garantiye göndereceğim dedim vazgeçti sonra gönderdim senin m2 voltaj dengesizliğinden bozulmuş dedi kendisine hiçbir şey yap demedim ben sonra firmasından m2 geliyormuş hemde benimkiyle aynı model Samsung evo plus 500 GB .200 TL indirimli satarım dedi dün son gün dedi . Wpden yazdım fotoğrafını atar msıın m2 nin diye bana samsung evo 500 ssd attı almıyorum dedim .yarın oldu firma iptal etmediğim için göndermiş senin PC ye kurdum dedi . Beni açıkçası dolandırıyor nasıl kurtulmam lazım ne söylersem vazgeçer ?

edit: önceden sistemi bunla toplayacaktık 27500 dedi bende hepsiburadadan 24k ya topladım, üstüne dediği paraya monitor aldım. Bu iş galiba zoruna gitti ondan para çıkartmaya çalışıyor
babam bilgisayarcıyı aradı 15k sistem lazım dedi bilgisayarcı hangi tür oyunlar oynuyor pubg mobile felan mı dedi :kekw::kekw:
not: bilgisayarcıdan kurtulmanın yöntemi bir büyüğün ile gidip soruşturmaktır. (ben size verdiğimde çalışıyordu madem bozuk dediniz ve değiştirdiniz demekki siz bozdunuz ücret vermeyeceğim fln de)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bilgisayarcilar genellikle dolandirma pesinde neden

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Bilgisayarcilar genellikle dolandirma pesinde neden
cahil insandan para koparmak daha kolay çünkü. Örnek vermek gerekirse bugün pazarda kilosu 30 tl kestane gördük aa dedik çok iyi bide kocamandı böyle aldık yarım kilo işte geldik eve yapıcaktık bi baktık hepsi kurtlu çıktı. Kontrol ederek alsaydık hiç bi şey olmazdı

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Kaira Bilgic

dostum neden böyle birisine tekrar pc yolladın ki

Top Bottom