Neler Yeni

Dolandırılmış Olabilir Miyim ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Desteklemez. Laptop gibi ufak bir cihaza hem ddr3 hem DDR4 slot koymazlar.

Benim model kodu birebir aynı olan laptopum sitede 2133Mhz DDR4 gösterirken bende 2400mhz bellekler var. Belki öyle bir durum vardır.
Hocam yazdım zaten laptop 2015te çıkmış ddr4 2014te çıkmış ddr3 değildir o . Epey sitesi yanlış olabiliyor önceden telefonlarda da bir sürü hata vardı yorumlarda düzeltiyolardı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Belki DDR4 2x8 bellek vardır. İstersen şu kapanma bitince bilgisayarcıya bir sor ya da numarası falan varsa ara derim. 2 tane olduğuna eminsen emin konuş büyük ihtimalle geri verir.
Evet hocam sistem ddr3 değil epeyde yanlış var.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ekran Kartımın Yavaş çalışması üzerine konu açmıştım termal macun değiştirin demişlerdi. Bugün bilgisayarcının yanında gittim bilgisayarı verdim termal macun değişcek dedim adamlar tamam dedi. 1 saate aradılar beni işlemler tamamlanmıştır diye gittim aldım pc 145 TL hesap verdiler neyse ödedim eve gitti cpu-z baktım ramlerim için single channel 16 gb diyor. Laptopum bu https://www.epey.com/laptop/asus-gl552vl-dm023t.html burda 16 gb 1600 Mhz DD3L yazıyor. CPU-Z den baktığımda ramlerimin fotoğraftaki gibi olduğunu gördüm sizce bi çakkallık yapmışlar mıdır ? termal macun sürmüşler gibi 2-3 derece daha az.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleSlot 2 yok.
Dostum endişelenmene gerek yok. Bilgisayarını inceledim ve DDR4 tek modül RAM olduğu kanaatine vardım. Boşuna uzamış yani bu konu. İnternette araştırsaydın biraz keşke.
9 : 20 Alın izleyin.

efay144

80+ Silver
Birdaha pcciye götürürken pc bileşenlerine bak ve adamın yanında dur Türkiye de yaşıyoruz gün geçtikçe bu meslek bitiyor ve adamlar hırsızığa yöneliyor. Ama önerim mutlaka işlemini kendin yapman bir sıkıntı olduğunda buradakiler veya başka forumlar ilgileniyor zaten.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Vaaa dolandırılmışım laa

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dostum endişelenmene gerek yok. Bilgisayarını inceledim ve DDR4 tek modül RAM olduğu kanaatine vardım. Boşuna uzamış yani bu konu. İnternette araştırsaydın biraz keşke.
9 : 20 Alın izleyin.
Dostlar arkadaşın dediği kadar ile ramler doru birkaç günlük kullanınlarım sonucunda yazarım son durumu

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
babadan oğula nesil bunlar hep aynı, arkadaşımın da çalmışlardı.
arkadaşı bilmiyorum ama ben olsaydım babamı falan almazdım yanıma o belki o adama yetemez ama ben direk boğazına yapışmıştım şimdiye sen kimi dolandırıyosun die bu bildiğin hırsızlık ya ( tabi ilk emin olurdum dolandırılıp dolandırılmadığıma)

Son düzenleme:

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Birdaha pcciye götürürken pc bileşenlerine bak ve adamın yanında dur Türkiye de yaşıyoruz gün geçtikçe bu meslek bitiyor ve adamlar hırsızığa yöneliyor. Ama önerim mutlaka işlemini kendin yapman bir sıkıntı olduğunda buradakiler veya başka forumlar ilgileniyor zaten.
valla foruma yazsaydı macun değişicem diye en az 2 3 kişi bulurdu discord dan anlatacak

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşı bilmiyorum ama ben olsaydım babamı falan almazdım yanıma o belki o adama yetemez ama ben direk boğazına yapışmıştım şimdiye sen kimi dolandırıyosun die bu bildiğin hırsızlık ya ( tabi ilk emin olurdum dolandırılıp dolandırılmadığıma)
Hocam tek termal macun için 145tl vermiş bu da dolandırılmak sayılır bence. Ama endişelenmeye gerek yok bugün bu arkadaş uğraşmaz belki ama İlahi adalet denen bir şey var bir gün cezasını her türlü çeker.

Top Bottom