Dolap uygulaması alışveriş

Reaksiyon skoru
22
Dolap uygulamasından PC Alıcam ama güvenilir midir bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa param iade olur mu?

Dolap’da iade değişik işliyor.
Yani eğer ürün yanlış gelirse desteğe başvurun diyor.
Ürünü beğenmezsen sen sat diyor.
Satıcı puanı falan önemli.

Son düzenleme:
Sen onaylamadığın sürece paran o kişiye gitmez.
Mesela senden kulaklık aldım ve ödediğin parayı dolap kendi elinde tutuyor ve sana vermiyor.
Ben senin gönderdiğin kulaklığı açıp inceledim baktım bir sorunu yok o zaman aldığım ürünü ONAYLIYORUM ve dolap, parayı sana veriyor. Eğer sorun çıkarsa iade işlemi başlatırsın sorun yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolap’da para iadesi yok.
Yani eğer ürün yanlış gelirse desteğe başvurun diyor ve sahibinden’de ki gibi para havuzda beklemiyor direk satıcıya iletiliyor. Satıcı puanı falan önemli.
Dolap'ta sanki havuz sistemi vardı diye hatırlıyorum bir dakika bi bakayım umarım yanlış hatırlamıyorumdur

Mesela senden kulaklık aldım ve ödediğin parayı dolap kendi elinde tutuyor ve sana vermiyor.
Ben senin gönderdiğin kulaklığı açıp inceledim baktım bir sorunu yok o zaman aldığım ürünü ONAYLIYORUM ve dolap, parayı sana veriyor. Eğer sorun çıkarsa iade işlemi başlatırsın sorun yok yani.

Dolap'ta sanki havuz sistemi vardı diye hatırlıyorum bir dakika bi bakayım umarım yanlış hatırlamıyorumdur
Bende yok diye hatırlıyorum, bakıp geliyim :D.

Dolap’ta güvenli ödeme nasıl oluyor?

Ürün satın alındıktan sonra tutar ürün alıcıya ulaşana kadar Dolap'ın güvenli havuz hesabında tutulur.

Kargo alıcının eline ulaştıktan sonra sipariş alıcı tarafından onaylanır para satıcının hesabına yatırılır.

Ödeme yaparken;
Alışverişlerini kredi kartı ya da banka kartı ile güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.
Güvenli ödeme ile kredi kartları için verilen bilgiler güvence altındadır.
Banka kartları ile yapılan ödemeler 3D Güvenli Ödeme sisteminden geçer.
Alıcılar tarafından tamamlanmayan siparişler ürün kargoya verildikten 4 iş günü sonra sistem tarafından tamamlanır. Alıcı bu süre içinde ürünü teslim almamışsa alışverişin tamamlanma süresini erteleyebilir.

İade için ise;

Dolap’da para iadesi yok.
Yani eğer ürün yanlış gelirse desteğe başvurun diyor ve sahibinden’de ki gibi para havuzda beklemiyor direk satıcıya iletiliyor. Satıcı puanı falan önemli.
İade şartları üründen ürüne değişiyor. Duruma göre iade edilebilir. Onun dışında ücret direkt satıcıya da iletilmiyor. Havuzda kalıyor alıcı onayladığı taktirde iletiliyor. Onaylamazsa birkaç gün sonra otomatik onaylanıyor.

İade şartları üründen ürüne değişiyor. Duruma göre iade edilebilir. Onun dışında ücret direkt satıcıya da iletilmiyor. Havuzda kalıyor alıcı onayladığı taktirde iletiliyor. Onaylamazsa birkaç gün sonra otomatik onaylanıyor.
Aynen ben yanlış hatırlıyormuşum. Dediğimi düzelttim.

iade kabul etmeme gibi durumlar var sanırım bazı satıcılar öyle yazmış ürün açıklamalarına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,521
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri