Ikinci el alınan anakartta jlpt1 pinlerinden biri yamuk geldi

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,766
merhabalar ikinci el dolap uygulamasından anakart aldım görselde işaretlediğim yerdeki pinin biri eğik, yamuk geldi bunu bu şekilde kullanmam herhangi bir sorun oluşturur mu satıcı da farkında değildim özür dilerim görsem söylerdim vs. gibisinden konuştu iade hakkım var fakat fiyatı bi tık uyguna aldığım için kararsız kaldım ne önerirsiniz

1760187033699.webp

O pinleri kullanmıyoruz genel olarak. Ayrıca düzeltebilirsin ama düzeltmesen de sorun yaratmaz

Düzeltebilirsen sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey takmazsan zaten sorun olmaz, eğik iken takabilir misin bilemiyorum, herhalde takacağın şey de full girmez bu şekilde. Bu anakart usb veya başka pinler nasıl çalışıyor onu da bilmiyorum hani aralarında önemsiz pin var mı gibi?

O pinleri kullanmıyoruz genel olarak. Ayrıca düzeltebilirsin ama düzeltmesen de sorun yaratmaz
Aynen usb 3 ve 2 sağda, solda argb var, bu konudaki girişlere ne takıyorduk?

Düzeltebilirsen sorun olmaz.

Bir şey takmazsan zaten sorun olmaz, eğik iken takabilir misin bilemiyorum, herhalde takacağın şey de full girmez bu şekilde. Bu anakart usb veya başka pinler nasıl çalışıyor onu da bilmiyorum hani aralarında önemsiz pin var mı gibi?

Aynen usb 3 ve 2 sağda, solda argb var, bu konudaki girişlere ne takıyorduk?
Paralel port hocam. Eskiden anakartların arkasında olurdu şimdi eskidiği için olur da lazım olur diye anakarta çıkış bırakıyor üreticiler.
ne için kullanılıyor hocam o pin girişi

Geri