Arkadaşlar merhaba dolaba bir ürün ekledim ama nasıl kargolama yapıcam parayı nasıl alıcam hiçbir fikrim yok bilen varsa anlatabilir mi?
Hocam nasıl kargolayacağım anlatılmamış bunların özel kargo şirketi mi var yoksa direkt kendim bir kargo şirketi seçip mi kargoluyorum.Dolap Nedir? Dolap Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Teknosafari editörleri olarak bir baÅka uygulamayla karÅınızdayız. Bu haberimizde, Trendyolâun sunduÄu Dolap uygulamasına yer verdik. GüvenilirliÄinden, nasıl kullanılacaÄına kadar detaylı bir Åekilde incelediÄimiz Dolap uygulamasını adım adım anlattık. Ä°Åte; 'Dolap nedir'...teknosafari.net
Alıcı ürünü satın aldıktan sonra sana dolap kargo firması seçtirecek.Sistemde yurtiçi, aras, sürat ve PTT kargo var. Her sabah 7 gibi kargo kod alımı resetleniyor. Aras ve yurtiçi ile göndereceksen sabah saatlerini yakalaman lazım.Arkadaşlar merhaba dolaba bir ürün ekledim ama nasıl kargolama yapıcam parayı nasıl alıcam hiçbir fikrim yok bilen varsa anlatabilir mi?
Anlaşmalı kargolar ile bedava gönderim yapabiliyorsunuz.Hocam nasıl kargolayacağım anlatılmamış bunların özel kargo şirketi mi var yoksa direkt kendim bir kargo şirketi seçip mi kargoluyorum.
Her türlü parasını alıyorsun dostum. Problem etme sen.Peki hocam mesela teklif falan geldi ürünün detaylı videosunu çekeyim değil mi hani herhangi bir şey olup adam bu ürün kusurlu eksik vs diyip geri göndermesin diye yani anlatmak istediğim ürünüme zarar gelirse her türlü parasını alacağım. @Kadir_1987 @ProArk
Karşı taraf ürünü alır sonra ürünün başına bir iş getirir ve ben ürünü kusurlu aldım ve almaktan vazgeçtim deyip geri iade etmek isterse sıkıntı yaşamak istemiyorum demek istiyorsanız eğer ; kargo firmasına ürünü pakete koymadan kısa bir video çekip öyle kargolayabilirsiniz.Peki hocam mesela teklif falan geldi ürünün detaylı videosunu çekeyim değil mi hani herhangi bir şey olup adam bu ürün kusurlu eksik vs diyip geri göndermesin diye yani anlatmak istediğim ürünüme zarar gelirse her türlü parasını alacağım. @Kadir_1987 @ProArk
Karşı taraf ürünü alır sonra ürünün başına bir iş getirir ve ben ürünü kusurlu aldım ve almaktan vazgeçtim deyip geri iade etmek isterse sıkıntı yaşamak istemiyorum demek istiyorsanız eğer ; kargo firmasına ürünü pakete koymadan kısa bir video çekip öyle kargolayabilirsiniz.
Para hesabınıza geçene kadar da bu video'yu saklarsınız , para hesabınıza geçtiğinde de artık video ile işiniz olmayacağı için silebilirsiniz.
Umarım söylemek istediğini doğru anlamışımdır
Teşekkurler hocam zaten video çekeceğim yoksa sıkıntı çıkar tekrarda sağolun.Her türlü parasını alıyorsun dostum. Problem etme sen.