Yardım platimarket sitesinden fc 25 alınır mı ?

Uslust

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba platimarket sitesinden 44.74 dolara fc 25 alıcam ama steam hesabıma girip ülkeyi çin olarak değişeceklermiş. Sizce güvenilir mi? İlerde bir sıkıntı olur mu ban vs yer miyim? Böyle bir alışveriş yapan varsa süreci anlatabilir mi lütfen.

bunla ugrasacınıza 1 2 aya ındırıme gırer

bunla ugrasacınıza 1 2 aya ındırıme gırer
Haklısınız ama ultimate team oynuyorum ve oyunun başlangıcı önemli önceki fifalarda oyun indirime girince almıştım ama kadromu geliştirmem daha uzun sürdü. O yüzden oyunu bu sene hemen oynamak istiyorum.

Haklısınız ama ultimate team oynuyorum ve oyunun başlangıcı önemli önceki fifalarda oyun indirime girince almıştım ama kadromu geliştirmem daha uzun sürdü. O yüzden oyunu bu sene hemen oynamak istiyorum.
44 dolar bana cok geldı koymazsa alıon

Merhaba platimarket sitesinden 44.74 dolara fc 25 alıcam ama steam hesabıma girip ülkeyi çin olarak değişeceklermiş. Sizce güvenilir mi? İlerde bir sıkıntı olur mu ban vs yer miyim? Böyle bir alışveriş yapan varsa süreci anlatabilir mi lütfen.
sen al eğer sorun olmazsa bende alıcam senden sonra 😄

hocam valla bu hesap ülkesi değiştirme işi aklıma çok yatmadı gibi eldeki paradan da olmak istemiyorum. sanırım almayacağım.
bekleyin hocam arkadasım gecen sene fc 24 u ekımdemı kasımdamı 600e almıstı

Geri