🔥İndirim Dolaplar 5₺-10₺ (Şansını Denemek İsteyen varsa)

6TL ye iki tane masa aldım gelirse birini beleşe bırakırım forumdan birine çekilişle. :D

ben sepete ekleyemiyorum tıklayınca başka bişeye atıyor neden öyle

hocam bu tur seyleri forumlarda okuyordum geliyor mu gerçekten
Gelmez hocam, %0.1 olasılıkla gelir.
Ben çok ucuza klavye almıştım Amazon'dan mizar marka o klavyeler gelmişti yani çok düşük bir olasılık var, genelde Türkiye'de bulunan şirketler fiyat hatası olduğunda göndermiyor. Yabancı şirketler gönderebiliyor.

Son düzenleme:
Boşuna sipariş vermeyin siteye üye olurken okudum kabul ediyorum kısmında ki yere bu tarz olayların hukuki yönünde önünüzü kesmeleri için metinler ekliyorlar dava bile etseniz adamlar o metni gösterir anca mağaza üzerinden etiket yanlısı olursa dava ederseniz haklı çıkar ve o ürünü etiket fiyatından alırsınız çünkü fiziksel olarak bir şeye onay vermiyorsunuz mağazada 👍

İptal olan var mı arkadaşlar
Bugün oldu kargo parası ile iade ettiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuc olarak 0,04 bonus kazanmışım : D (garanti bank)

E-ticaret sektöründe yaklaşık 1 sene çalıştım ve artık birilerinin bu durumu açıklaması gerektiğini düşünüyorum;

Arkadaşlar, firmalar bu pazaryerlerinde(trendyol, hepsiburada, n11 vs.) fiyatlarını ve ürünlerini satışa açmak için genellikle entegrasyon sistemini kullanırlar. Ki bazı firmaların binlerce ürünü vardır, bu da gayet mantıklıdır. Ancak bazen pazaryeri api sistemlerinde, entegrasyon programlarında hatalar olabilir ve fiyatlar, görseller, ürün özellikleri yanlış gönderilebilir. Burada satıcının hiçbir suçu yoktur. Sizler bunu fırsat bilip olmayacak paralardan sipariş veriyorsunuz ancak firma bu ürünleri göndermez. Gelelim sürece;

Siz gider 1000 TL'lik ürünü 100 TL'ye satın alırsınız. Sipariş, firmanın entegrasyon sistemine düşer ve firma fiyatı görünce mağaza panelinden siparişi iptal eder. Bunun bir yaptırımı yok mu ? Tabii ki var, siparişi iptal eden firmaya pazaryeri yönetimi tarafından cüzi bir ceza kesilir ve ay sonu hakedişinden bu tutar tahsil edilir.(En son sanırım koçtaşta 73 TL gibi bir şeydi.)

Bunu, satıcı zaten o pazaryerinde mağaza açmak için imzaladığı sözleşmede kabul eder.
Sizler tüketici hakem heyetine falan başvurursunuz ancak firma çıkar ve ''ben zaten bu hatamın bedelini pazaryerine para cezası olarak ödedim'' der ve işin içinden sıyrılır.

Kısacası olay bu yani.

Geri