cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
15.000Maksimum bütçen nedir?
15.000Maksimum bütçen nedir?
13 Pro alamazsın zaten. 16K15.000
15k veriyorum zaten 16 mı veremeyecem, zaten amerikaya gidiyorum 2 haftaya ordan alacağım yani bütçe aslında 2000 dolar13 Pro alamazsın zaten. 16K
Öyle desene aslan parcasi15k veriyorum zaten 16 mı veremeyecem, zaten amerikaya gidiyorum 2 haftaya ordan alacağım yani bütçe aslında 2000 dolar
En iyisi Oneplus 8 Pro hocam.Oneplus 8 - 7.000 TL
Realme GT - 7.750 TL
Apple iPhone 11 - 8.000 TL
Oneplus 8 Pro - 8.800 TL
Bu modeller arasında en mantıklısı hangisi olur? Bir yandan hiç IOS kullanmamış biri olarak iPhone istiyorum, bir yandan kamerası ve şarjı iyi gitsin istiyorum. Özellikle kamera ve şarj önemli benim için. Hani yarın gidip alacağımdan değil de bilgi edinmek için soruyorum hangisi daha mantıklı olur?
Şuan XS Max kullanıyorum ama ios sıktı gibi bi android denemek istiyorum o yüzden büyük ihtimalle s21 ultra alacağım ama fikrini sormak istedimÖyle desene aslan parcasi
Maks 15k diyince ben de 16k niye onereyim dedim
Türk insani, vizyonsuzluk kanımızda var. 15k veririz 16k vermeyiz. Anroid seviyorsan Oneplus iPhone seviyorsan 13 Pro al gitsin.
Ben olsam almazdım ama hemen hemen aynı cihazlarz ikisi de çok üst düzey, üzmez seni o. Ama Oneplus ayrıŞuan XS Max kullanıyorum ama ios sıktı gibi bi android denemek istiyorum o yüzden büyük ihtimalle s21 ultra alacağım ama fikrini sormak istedim
Sen bence oneplus fanboyusun yoksa S21 Ultra'nın daha iyi olduğunu biliyorsunBen olsam almazdım ama hemen hemen aynı cihazlarz ikisi de çok üst düzey, üzmez seni o. Ama Oneplus ayrı
Daha iyi değil.Sen bence oneplus fanboyusun yoksa S21 Ultra'nın daha iyi olduğunu biliyorsun
Snapdragon S21 Ultra bulamazsam kesin Oneplus alırım da daha hoş geliyor S21 Ultra, Note 20 nasıl?Daha iyi değil.
Samsung fanboyu olan epey.com bile 163926383739 yıldır ilk defa samsung dışındaki bir telefona 100 puan verdi
O da 9 Pro.
11 ile 8 pro arasında çok fark var mı? İkisi arasından 11 tercih edilirse paraya yazık olur mu?Öyle desene aslan parcasi
Maks 15k diyince ben de 16k niye onereyim dedim
Türk insani, vizyonsuzluk kanımızda var. 15k veririz 16k vermeyiz. Anroid seviyorsan Oneplus iPhone seviyorsan 13 Pro al gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyisi Oneplus 8 Pro hocam.
ÇößSnapdragon S21 Ultra bulamazsam kesin Oneplus alırım da daha hoş geliyor S21 Ultra, Note 20 nasıl?
11 almak istiyorsun anlaşılan, 11 al o zaman. Ahım şahım bir fark yok. Kamerada hemen hemen aynılar. Batarya kısmında ise Oneplus daha iyi. Diğer tüm konulardaysa neredeyse Oneplus daha iyi.11 ile 8 pro arasında çok fark var mı? İkisi arasından 11 tercih edilirse paraya yazık olur mu?
S22 serisi çıkacak mıÇöß
S serisine bak Note'u geç
Telefonu alınca ne aldığını yazarsın
Hayırlı olsun şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 almak istiyorsun anlaşılan, 11 al o zaman. Ahım şahım bir fark yok. Kamerada hemen hemen aynılar. Batarya kısmında ise Oneplus daha iyi. Diğer tüm konulardaysa neredeyse Oneplus daha iyi.