Şuan %10'luk bir düşüş var dolarda.
Bankadaki dövizleri tl yapmışlargene nereyi sattı da döviz buldu çok merak ediyorum
Ameriqa bizi kıskanıyor değil mi abi ?Ya bacım sence dolar türkiye değer kaybeder mi ne olur olmaz bozmasinlar yine hadi düşüş oldu diyelim en fazla bir hafta takılır tekrar fırlar türkiye de TL haricinde hiç bir para düsmezzzzz
Dolar Türkiye'de değer kaybetmiyor. Dolar olduğu yerde, TL'nin değeri artıyor şuanda.Ya bacım sence dolar türkiye değer kaybeder mi ne olur olmaz bozmasinlar yine hadi düşüş oldu diyelim en fazla bir hafta takılır tekrar fırlar türkiye de TL haricinde hiç bir para düsmezzzzz
14.7734 TL anlık olarak. (21.29)Konu 15,20 TL olarak açılmış fakat dolar kuru şu anda 16,40 TL.
google da güncel değilKonu 15,20 TL olarak açılmış fakat dolar kuru şu anda 16,40 TL. Düştüğü gibi yeniden çıkıyor.
18'den 12'ye düştü nasıl değişiklik yok? Böyle bir düşüş olabilir mi?La saçmalamayın sakın dolar bozayim falan demeyin bitersiniz hala aynı bir değişiklik yok
Dolar Türkiye'de değer kaybetmiyor. Dolar olduğu yerde, TL'nin değeri artıyor şuanda.
18'den 12'ye düştü nasıl değişiklik yok? Böyle bir düşüş olabilir mi?
Ben niye satacağım? 6.5'tan almışım benim umurumda değil. Aldığım seviyeye düşmesi de şu anlık mümkün değil gibi o yüzden kafam rahat ancak senin bir değişiklik yok değişine laf attım. Ayrıca TL'de duranların döviz karşısında ki zararları karşılanacak denildi ve millet TL'ye geçiyor düşüşün sebebi bu.Sonuç olarak orada doların kaybetmemesinden bahsediyorum TL'nin bile kendi ülkesinde değeri yokken ne diye bozuyorsunuz diyorum ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bozun la bozun valla billa bozun nasıl olsa ben ağlamıcam uzun vadede sizler ağlayacaksınız TL'nin değeri dolar karşısında şuan ki yönetim ile ancak anlık değer kazanır