B0ra
80+ Bronze
Ben genel kurmay cumhurbaşkanınızımsen nerden bilion
Ben genel kurmay cumhurbaşkanınızımsen nerden bilion
Tabii ki öyle. Fakat en azından düşürebildiğimizi görmüş olduk.Olan şeyi net biliyoruz zaten ama demk istediğimiz o kadar kalıcı bir kur değil bir kaç gün sonra eskisini tekrar görür
Yapılan açıklamalara göre konuşuyorum.Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
O vereceği parayı da yine senden benden vergilerle alacak. Değişen pek bir şey olmayacak.Dedi ki siz paralarınızı TL de tutun ben size dolar ne kadar artarsa o kadar para verecem TL karşılığı.
hangi kanal laHaberleri aç bak. Açıklamaları oku.
Kesinlikle öyle değil. Birazdan çok iyi bir açıklama yapacağım.Bankadaki Dolarlar Türk lirasına çevrildi. Olan şey bu.
2-3 gün sabit kalması lazım kurun ki ona göre fiyat düzenlemesi yapsınlardolar 18 iken bu fiyattaydı, 16 olmadan önce 899 liraydı. Niye düşürmediler acaba
benim anlamadığım dolar bi anda 17 leri gördü bu dolar 10 TL'ye kadar düşse bu millet genede sevincekmi cidden ne kadar yüksek bi artış olduğunu gördük resmen kukla gibi olduk.Dolar konusu açmazdım normalde ama şuanda büyük düşüş var dolarda.
10 dakika içinde %7'lik değer kaybı yaşadı dolar.
Alıntıyı görüntüle
Umarız daha çok düşer.
Anlık olarak takip etmek isteyen varsa:
Sitesine bakabilir.Canlı Dolar Kuru Ne Kadar? Güncel Dolar/TL Alış Satış Fiyatı ve Dolar TL Hesaplama - Doviz.com
1 Dolar (USD) bugün ne kadar? 1 dolar Serbest piyasa ve bankaların en güncel, anlık Amerikan Doları kuru alış satış fiyatları, dolar hesaplama, çevirici ve dolar haberleri Doviz.com’da.kur.doviz.com
Şuan çok hareketli 15 30 oldu 5 dk da eridi düşmeye devam ediyo böyle giderse daha fazla düşer gibi çünkü düşüş hep devam ediyo arada çıksa da hemen düşüyoDolar çok garip ilerliyor şu an yanlış görmüyorsam 15.30 TL. Borsalar sürekli farklı rakamlar gösteriyor anlamış değilim.
Tabii ki öyle. Fakat en azından düşürebildiğimizi görmüş olduk.