Eğer çok istiyorsan değişime gidebilirsin ama 2K farkını hissediyorsun bilgin olsun.Ciddi ciddi soruyorum. 1080p'den 2K'ya geçmek için ekran kartı ve monitör değiştirmek gerekecek olsa 15 bin TL harcamaya değer mi? Dün konusunu açmıştım hatta.
Görüntü olarak çok farkediyor değer hem ileriye yatırım. 2K monitörler 3k dan başlıyordu. Şuan en kötüsü 5kCiddi ciddi soruyorum. 1080p'den 2K'ya geçmek için ekran kartı ve monitör değiştirmek gerekecek olsa 15 bin TL harcamaya değer mi? Dün konusunu açmıştım hatta.
4K monitöre de geçebilirsiniz Samsung M7 mükemmel bir monitör bu fiyata kaçırmayın.Ciddi ciddi soruyorum. 1080p'den 2K'ya geçmek için ekran kartı ve monitör değiştirmek gerekecek olsa 15 bin TL harcamaya değer mi? Dün konusunu açmıştım hatta.
Ben ilk geçtiğimde bunca yıl neden 1080P de takılı kaldım diye kendime sormuştum jsajsGörüntü olarak çok farkediyor değer hem ileriye yatırım. 2K monitörler 3k dan başlıyordu. Şuan en kötüsü 5k
15K bütçeyle 7k monitör dersek 8k ya 2.el 3080/3080ti bulursun.Ciddi ciddi soruyorum. 1080p'den 2K'ya geçmek için ekran kartı ve monitör değiştirmek gerekecek olsa 15 bin TL harcamaya değer mi? Dün konusunu açmıştım hatta.
Her şeye zam yağıyor muhtemelen 2 ay sonra bu günleri mum ile arayacağız.
Helal abime ağzına sağlık.
Çok iyi dfgdgdsfg
Sorma ayar olurum böylelerine ben oy vermeme sebebi mi yazıyorum oda niye vermediğini yazıp geçse sorun yok hakaret ediyorlar sokakta denk gelse dövsen suçlu sen olursun bu sefer ben siyasete pek girmiyorum bu tür tartışmalara pek vaktim yok siyaset için birbiriyle küsenlerde var siyaset için değmez küsmeye ben herkesin düşüncesine saygı duyarım benim CHP ye vermemek için sebeplerim vardı vermedim bu kadar basitÖyleyse seninle aynı istikamette oy vermediğim için şükürler olsun. Seçim sonucunu gördüğünde üzülmene bir oy da ben katkıda bulunarak doğruyu yapmışım. Şu sözleri eden biriyle aynı yöne baksam gözlerimden utanırım.