Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Boş boş vaatlerde bulunuyordu o kadar vaati hangi parayla yapmayı düşünüyordu kazanmak için bildiğin saçmaladı. Ben CHP dönememinide biliyorum o dönemlerdeki rezilliğe şahit oldum kısacası bende CHP nin karşısında kim varsa ona oy veririm
1940 da falan doğdun galiba

SadeceSeyf

80+ Gold
Boş boş vaatlerde bulunuyordu o kadar vaati hangi parayla yapmayı düşünüyordu kazanmak için bildiğin saçmaladı. Ben CHP dönememinide biliyorum o dönemlerdeki rezilliğe şahit oldum kısacası bende CHP nin karşısında kim varsa ona oy veririm
Dostum RTE'nin sunduğu şey neydi ? Doları enflasyonu düşüreceğim demiyor muydu? Oda aynısını dedi. Belki de yapacaktı(KK). Adam Bilge Yılmazı getireceğiz dedi. Ama siz bunlara bakar mısınız. Sanki vatanı bir siz seviyorsunuz.

SadeceSeyf

80+ Gold

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Dostum RTE'nin sunduğu şey neydi ? Doları enflasyonu düşüreceğim demiyor muydu? Oda aynısını dedi. Belki de yapacaktı(KK). Adam Bilge Yılmazı getireceğiz dedi. Ama siz bunlara bakar mısınız. Sanki vatanı bir siz seviyorsunuz.
Onlara göre Kılıçdaroğlu verenler pkk'lı fetöcü oluyorlar bazı akp'li akrabalarım bana ikisininde dediler. :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Sen yorumu yazana kadar 20.34 ₺ oldu
Alıntıyı görüntüle
xxx.png

Bence buraları bi görecek gibi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,371
İsim
Hacı
Hayır olsun.

SadeceSeyf

80+ Gold

99723

80+ Silver
1940 doğumlu bu fosil hala yaşayarak bizim kaderimizi belirliyor en son CHP 75 yıl önce iktidardaydı.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle yazıp ortalığı karıştırma.
Karıştıracak bir şey yok :D Kimlerin olduğu belli, aramızda kurtuluş savaşına girdiğini iddaa edenler var, utanmasa İstanbul'un fethini gördüm diyecek :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ben dolar geliyorum...

SadeceSeyf

80+ Gold
Karıştıracak bir şey yok :D Kimlerin olduğu belli, aramızda kurtuluş savaşına girdiğini iddaa edenler var, utanmasa İstanbul'un fethini gördüm diyecek :ROFLMAO::ROFLMAO:
Karıştırılmasından değil kanka.Buı tür kelimeler kullanınca ortalık karışıyor. İçinden söyle gitsin. Ben zaten %70 falan engelledim. Kendi aralarında takılsınlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom