Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Ohhhhhh. Hiç uzulmuyorum. Geçen 3 ay ban yedim bu insanlar yüzünden. Umrumda değil umrumda. İki evim birikmisim var. Olmadı cejer giderim memlekete otururum köy evinde. Buraya bir şeyler yazınca biz kötü olmustuk. Çıktığı yere kadar çıksın. Ohhhhhh
İşin garip tarafı cumhur ittifakı seçmeni çoğunluğu durumu iyi değil kirayı zar zor ödüyor hala rte övmeleri çok garip....

SadeceSeyf

80+ Gold

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Şuan dolar alınıp ileriye dönük yatırım yapılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
İşin garip tarafı cumhur ittifakı seçmeni çoğunluğu durumu iyi değil kirayı zar zor ödüyor hala rte övmeleri çok garip....
Celladına aşık olmuş diye boşuna demiyorlar. Bir kadın diyor ki "Ben Erdoğan'ın ******** kılıyım"
Kendisine saygısı dahi olmayan hatta daha doğrusu cehaleti aşamamış ve o kadın ruhunu taşıyamayan bu gibi insanlardan ne beklenir ki? Geleceğimizi cahiller belirliyor çok yazık.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bir gün evsiz veya aç kaldıklarında ne yapacaklar onu çok merak ediyorum. :)
O yukarıdan konuşan onları kandıran insanlarla halletsinler bu işleri kanka bizi ilgilendirmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Bir gün evsiz veya aç kaldıklarında ne yapacaklar onu çok merak ediyorum. :)
reis onları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlar ya sorun yok. Yatak döşek ayarlar, yeme içme vs. Nasıl olsa vergilerle yapıldı

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Neyse artık piron 2028 seçimlerine hazırlanmalı bence. :D olmazsa 2032 :D o da olmazsa 2036 :D
Evet Suriyeli Afganlarla Pakistanlılar beraber yaşarsınız artık tecavüz normal görüyorlar çoğunluğu haberin olsun. :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Abi çok hızlı artıyor 20.33 oldu

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Diyanet zamları yapan Allah'tır diyor diyanet şirk koşuyor o zaman.

SadeceSeyf

80+ Gold
Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Allahın yerinede karar veriyorlar artık

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Bence SSK yı batıran adam ülkeyi yönetebilirdi ama senin gibi SSK' yı batırdığını sanan biri oy kullanmamalıydı. Umarım da kullanmamışsındır. Kemal Kılıçdaroğlu dediğin adam zamanında SSK daki yolsuzlukları raporladığında onu takmayanları suçla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çokta umrumdaydı. Uğraş dur benim tuzum kuru. Sen ve %52,16 çekin çilesini. 21 yıldır yeter da :D
Boş boş vaatlerde bulunuyordu o kadar vaati hangi parayla yapmayı düşünüyordu kazanmak için bildiğin saçmaladı. Ben CHP dönememinide biliyorum o dönemlerdeki rezilliğe şahit oldum kısacası bende CHP nin karşısında kim varsa ona oy veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Abi çok hızlı artıyor 20.33 oldu
Sen yorumu yazana kadar 20.34 ₺ oldu
Untitled-1.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom