Sen nesin de tam tersi dediğin şey benim profilimde biri için geçerli olsun? Git portakal bıçaklayanlara anlat bunları.Bencede tam tersi. Terlikler, Hukuku FETÖCÜLERDEN, İnsan haklarını HDPKK lılardan, Ekonomiyi IMF elemanlarından, Gündemide ABD li FOX dan öğrenen tiplerdir...
Bu cümleyi bi açıklasana. Yazar ne demiş burda?Sen nesin de tam tersi dediğin şey profilimde biri için geçerli olsun?
20 . 24 e indi dolar düşüyor RTE yapiyo bu işi
Yani portakal bıçaklayanlara atlat sen bunları.Bu cümleyi bi açıklasana. Yazar ne demiş burda?
Seni anlamıyorum ben ya. Ne portakalı ne bıçaklaması. Fatih Portakal sağlıklı merak etme. Öyle bişey olsaydı tüm haber kanalları manşetten verirdi.Yani portakal bıçaklayanlara atlat sen bunları.
Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsınAllah bile CHP li demek ki. Amerikalı da olabilir.
Belkide müslüman değildir.Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Bay kemal istifa etmezse İzmir'de oktroller hariç CHP'ye basan olmaz.AKP izmiri falan nası alıo
Olabilir saygı duyarım ama Müslüman ise farkına varsın.Belkide müslüman değildir.