Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyleyse seninle aynı istikamette oy vermediğim için şükürler olsun. Seçim sonucunu gördüğünde üzülmene bir oy da ben katkıda bulunarak doğruyu yapmışım. Şu sözleri eden biriyle aynı yöne baksam gözlerimden utanırım.
Arap işgaline onay verdiğine utanma sakın. Utanacağından değil ya işte.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
aaa.PNG

2023

😎

😎

İceWolf

80+ Silver
Bence SSK yı batıran adam ülkeyi yönetebilirdi ama senin gibi SSK' yı batırdığını sanan biri oy kullanmamalıydı. Umarım da kullanmamışsındır. Kemal Kılıçdaroğlu dediğin adam zamanında SSK daki yolsuzlukları raporladığında onu takmayanları suçla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çokta umrumdaydı. Uğraş dur benim tuzum kuru. Sen ve %52,16 çekin çilesini. 21 yıldır yeter da :D
Dalgamı geçiyon boş beleş. KK 5.000.000.000 $ lık yolsuzluktan yargılandı. Hemde ihalesiz, KK imzasıyla, 8 $ lık stentleri 2.000 $ dan SSK ya aldığıda dahil. Rahşan affıyla kurtarılmış adamımı savunuyorsun. Seni gidi bilmeyen gençleri kekleyen boş beleş KK fondaşçısı seniii.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,558
İsim
Lokman Doğan
Dalgamı geçiyon boş beleş. KK 5.000.000.000 $ lık yolsuzluktan yargılandı. Hemde ihalesiz, KK imzasıyla, 8 $ lık stentleri 2.000 $ dan SSK ya aldığıda dahil. Rahşan affıyla kurtarılmış adamımı savunuyorsun. Seni gidi bilmeyen gençleri kekleyen boş beleş KK fondaşçısı seniii.
öyle bir haber bulamadım ki yargılanmak suç mu :D adam hala dışardaysa beraat almış demek sizinkiler yargılansa ohooo ak parti koltukları boş kalır

Seni gidi bilmeyen gençleri kekleyen boş beleş KK fondaşçısı seniii.
ckasflslflakcakfka bunun mamasını çok verin

İceWolf

80+ Silver
öyle bir haber bulamadım ki yargılanmak suç mu :D adam hala dışardaysa beraat almış demek sizinkiler yargılansa ohooo ak parti koltukları boş kalır
Ne beraati... Dünyada ilk defa bir af yargılama sürecinede getirildi ve adı RAHŞAN AFFI. KK nın İhalesiz, Kendi imzasıyla mal aldığı adamlar hapse atıldı ama önce Bakanlığın geç onay vermesi, sonrasındada yargılanırken afla birlikte dava dosyası iptal edildi.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih

Neyse artık piron 2028 seçimlerine hazırlanmalı bence. :D olmazsa 2032 :D o da olmazsa 2036 :D

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,558
İsim
Lokman Doğan
e
Ne beraati... Dünyada ilk defa bir af yargılama sürecinede getirildi ve adı RAHŞAN AFFI. KK nı Kendi imzasıyla mal aldığı adamlar hapse atıldı ama önce Bakanlığın geç onay vermesi, sonrasındada yargılanırken afla birlikte dava dosyası iptal edildi.
erdoğanın yine yalanlarına kanmış kuzum benim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bir sayfa önce AKP'li biri CHP için "sicili bozuk" dedi. Ülkeyi Meksika, Hindistan ve Sahra Altı Afrika düzeyine getiren bir partinin destekçisi yazıyor bunu. :)

İceWolf

80+ Silver

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
İlk Seçimde Oğana İkinci Seçimde Boş Atmış Biri Olarak 2 Tarafında Gitmesi gerekiyor Şuan Resmen İkisi Birbirinin Koltuğunu Koruyor
Artık Yeni Kişiler Gelmeli Aynı Kişiler İle Ülkede Farklı bir şey Olmuyor Olmayacak.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Seçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan beyler.

Alıntıyı görüntüle
Forumda her zaman söyledim "ne alacaksanız hemen alın seçim sonrası uçuşa geçeceğiz" 1 ay önce sistemimi topladım elektronik ile işimi bitirdim oturdum izliyorum. Arkada mehter ve dombıra açtım.

İceWolf

80+ Silver
İlk Seçimde Oğana İkinci Seçimde Boş Atmış Biri Olarak 2 Tarafında Gitmesi gerekiyor Şuan Resmen İkisi Birbirinin Koltuğunu Koruyor
Artık Yeni Kişiler Gelmeli Aynı Kişiler İle Ülkede Farklı bir şey Olmuyor Olmayacak.
KK gibi birinin CHP nin başında kalmasını en çok isteyen RTE dir. Bu Terlikler KK yı savunarak RTE ye hizmet ettiklerinin farkında bile değiller. (y) (y)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,728
Üyeler
160,295
Son üye
Kleino
Top Bottom