🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ohhhhhh. Hiç uzulmuyorum. Geçen 3 ay ban yedim bu insanlar yüzünden. Umrumda değil umrumda. İki evim birikmisim var. Olmadı cejer giderim memlekete otururum köy evinde. Buraya bir şeyler yazınca biz kötü olmustuk. Çıktığı yere kadar çıksın. Ohhhhhh
İşin garip tarafı cumhur ittifakı seçmeni çoğunluğu durumu iyi değil kirayı zar zor ödüyor hala rte övmeleri çok garip....

Şuan dolar alınıp ileriye dönük yatırım yapılır mı?

İşin garip tarafı cumhur ittifakı seçmeni çoğunluğu durumu iyi değil kirayı zar zor ödüyor hala rte övmeleri çok garip....
Celladına aşık olmuş diye boşuna demiyorlar. Bir kadın diyor ki "Ben Erdoğan'ın ******** kılıyım"
Kendisine saygısı dahi olmayan hatta daha doğrusu cehaleti aşamamış ve o kadın ruhunu taşıyamayan bu gibi insanlardan ne beklenir ki? Geleceğimizi cahiller belirliyor çok yazık.

Bir gün evsiz veya aç kaldıklarında ne yapacaklar onu çok merak ediyorum. :)
O yukarıdan konuşan onları kandıran insanlarla halletsinler bu işleri kanka bizi ilgilendirmiyor.

Abi çok hızlı artıyor 20.33 oldu

Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Allahın yerinede karar veriyorlar artık

Bence SSK yı batıran adam ülkeyi yönetebilirdi ama senin gibi SSK' yı batırdığını sanan biri oy kullanmamalıydı. Umarım da kullanmamışsındır. Kemal Kılıçdaroğlu dediğin adam zamanında SSK daki yolsuzlukları raporladığında onu takmayanları suçla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çokta umrumdaydı. Uğraş dur benim tuzum kuru. Sen ve %52,16 çekin çilesini. 21 yıldır yeter da :D
Boş boş vaatlerde bulunuyordu o kadar vaati hangi parayla yapmayı düşünüyordu kazanmak için bildiğin saçmaladı. Ben CHP dönememinide biliyorum o dönemlerdeki rezilliğe şahit oldum kısacası bende CHP nin karşısında kim varsa ona oy veririm

Abi çok hızlı artıyor 20.33 oldu
Sen yorumu yazana kadar 20.34 ₺ oldu
Untitled-1.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri