Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
15K bütçeyle 7k monitör dersek 8k ya 2.el 3080/3080ti bulursun.
Screenshot.png

İroni yapıyorsun ünlem koy ben ilah mıyım senin ironi yaptığını anlayayım bir de şeriat falan da savunuyordun ne anlamamı bekliyordun ki.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
Burak Karadağ
Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.
Eline sağlık <3

SadeceSeyf

80+ Gold
Ya senin bir çizgin yok mu be kardeşim ? Hani düzelecekti her şey? Ya 13 milyondan 500 bini sapık olsa nasıl uğraşacaksın ? Ya 1.5 senedir hiç mi fikrin değişmedi. Kimi sectiğinin önemi yok. Dönüp arkana hiç mi bakmadın ne değişmiş diye. Ya bana bir tane iyi bir şey söyle.

Carl-S

80+ Gold
Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
Lan attıklarım gerçek sen ne anlatıyorsun?
Bunlara ne diyeceksiniz?

SadeceSeyf

80+ Gold
Lan attıklarım gerçek sen ne anlatıyorsun?

Bunlara ne diyeceksiniz?
Ben buralarda oturuyorum. Adam bu herfileri savunuyor. Ya bu büyük abdestini yapmasını bilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben buralarda oturuyorum. Adam bu herfileri savunuyor. Ya bu büyük abdestini yapmasını bilmez.
Bu arada yakalandılar dün ülkeden atılacaklarmış. yersen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom