15K bütçeyle 7k monitör dersek 8k ya 2.el 3080/3080ti bulursun.
İroni yapıyorsun ünlem koy ben ilah mıyım senin ironi yaptığını anlayayım bir de şeriat falan da savunuyordun ne anlamamı bekliyordun ki.
Son düzenleme:
15K bütçeyle 7k monitör dersek 8k ya 2.el 3080/3080ti bulursun.
Olm sen sıkıntılımısın la İroni olduğunu anlamıyor musun?Alıntıyı görüntüle
Ne değişti palyaço hayatında seçildi Reisiniz cevap ver bize
Yoo görmüyorlar. Senin nerden haberin olduEvet Suriyeli Afganlarla Pakistanlılar beraber yaşarsınız artık tecavüz normal görüyorlar çoğunluğu haberin olsun.
OOOOHHHHHHH
Yuh utanmadan onları savunuyorsun.Yoo görmüyorlar. Senin nerden haberin oldu
Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.Yuh utanmadan onları savunuyorsun.
Kadın Olmak Giderek Daha da Zorlaşıyor: Gelenek Adı Altında Tacizi Savunanların İğrenç Yöntemi "Taharrüş"
amp-onedio-com.cdn.ampproject.org
Cermenbey yüzünden de 1.5 sene önce ceza almıştım Carl-S dostum fazla uğraşmaYuh utanmadan onları savunuyorsun.
Kadın Olmak Giderek Daha da Zorlaşıyor: Gelenek Adı Altında Tacizi Savunanların İğrenç Yöntemi "Taharrüş"
amp-onedio-com.cdn.ampproject.org
Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
Eline sağlık <3Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.
Ya senin bir çizgin yok mu be kardeşim ? Hani düzelecekti her şey? Ya 13 milyondan 500 bini sapık olsa nasıl uğraşacaksın ? Ya 1.5 senedir hiç mi fikrin değişmedi. Kimi sectiğinin önemi yok. Dönüp arkana hiç mi bakmadın ne değişmiş diye. Ya bana bir tane iyi bir şey söyle.Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.
Lan attıklarım gerçek sen ne anlatıyorsun?Bi psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
Bunlara ne diyeceksiniz?Bu arada otobüste sapıklık yapan bir göçmene denk gelip sağlam 2-3 tane yumruk yapıştırıp polise teslim etmişliğim var. Bu tür sapıkların toplumdan affı olmaksızın izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama tüm topluma normal görüyorlar vs. Gibi ırkçı yaklaşımı da doğru bulmuyorum.
Ben buralarda oturuyorum. Adam bu herfileri savunuyor. Ya bu büyük abdestini yapmasını bilmez.Lan attıklarım gerçek sen ne anlatıyorsun?
Bunlara ne diyeceksiniz?
Bu arada yakalandılar dün ülkeden atılacaklarmış. yersenBen buralarda oturuyorum. Adam bu herfileri savunuyor. Ya bu büyük abdestini yapmasını bilmez.