mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
3 yıl sonra 20 yaş üstüleri bir yere kilitleyelim çözülür sorun.
10 olduğunda gel buraya hop zenginsin artık.10 TL ekimde görürüz.
Az üretilirse de en fazla 30 40 kuruş düşer ama o da geri 15 20 gün içinde yükselir. Bu ülkedeki ana sorun üretimin olmaması, eğitimin olmaması. Ülke de düzgün bir eğitim yok çocuklar zorla gönderiliyor gibi.o anlamda demedim biri para az basılıyor o yüzden değerli dedi bende çok olan parayı alın geri gelmesin yani TL sayısı azalsın oda az üretiliyor olsun anlamında dedim
sonuna kadar katılıyorum üretim yok çiftçiye destek yokAz üretilirse de en fazla 30 40 kuruş düşer ama o da geri 15 20 gün içinde yükselir. Bu ülkedeki ana sorun üretimin olmaması, eğitimin olmaması. Ülke de düzgün bir eğitim yok çocuklar zorla gönderiliyor gibi.
ekmeği yaptığınız unları dolar la alıyoruz ekmek makinesini dolar la alıyoruz biraz düşün istersen buz dolabı karın doyurmazEkmeği Dolarla Mı Alıyoruz ne boş yapıyorsunuz(!)
Diyanete verilen bütçe tarım ve orman bakanlığından daha fazla olursa üretim mi olursonuna kadar katılıyorum üretim yok çiftçiye destek yok
@Rambo_87 hocam bu iki kişinin dedikleri biz türkiyede yasayanlarin acayip zoruna gidiyor cidden böyle mi
Adam burda 2 haftaligina tatile geliyor harciyor yiyor iciyor bir sabah uyaniyor hala geldiği kadar parasi varGurbetçi: ''Türkiye cennet vatan, ekonomileri çok iyi, Almanlar kıskanıyor Türkiyeyi.''
Mesaj otomatik birleştirildi:
Euro alıp geliyor ya Almanyadan, tabi Almanya kötü der
diyanet in bütçesi 2 milyar USD sanki yeniden arabistan yapçaklarDiyanete verilen bütçe tarım ve orman bakanlığından daha fazla olursa üretim mi olur
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi