TL'ye çevirip daha karlı bir şeye geçmek de mantıklı geliyor, mesela altın btc vs..Hacı, TL de durmaktan daha mantıklı bence hiç dokunma dursun bir köşede.
TL'ye çevirip daha karlı bir şeye geçmek de mantıklı geliyor, mesela altın btc vs..Hacı, TL de durmaktan daha mantıklı bence hiç dokunma dursun bir köşede.
gümüş çok dengesiz ilerliyor. altın daha mantıklı olabilir ytdTL'ye çevirip daha karlı bir şeye geçmek de mantıklı geliyor, mesela altın btc vs..
Ben senin gümüşü satıp nakit almak istediği düşündümTL'ye çevirip daha karlı bir şeye geçmek de mantıklı geliyor, mesela altın btc vs..
Bunu izledin mi? jsjsjsCanım Türkiyem ya her konuda yükselişte as bayrakları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dış güçler deliriyor şu anda
Yazık kafana. € ile maaş alsan da dövizin artması yine senin zararına. Bir mala döviz bazından zam yapılırken döviz ne kadar arttiysa % üzerinden zam yapılır ve o zamin üstüne vergilerde % üzerinden olduğu için döviz oranından fazla zam gelir. Hiçbir türlü karda değilsin
Dostum uzun uzun yazacak gülücük atacak bir şey yok ortada bu kafayla yabancı bir firmada çalışıp döviz ile maaş almanız bile inandırıcı değil.Uzun uzun yazmaya bile tenezzül edemedim ya boş evet biraderim haklısın, yazık bana
Dipten toplasak mantıklı mı?Borsa düşsün panik satışlar devam etsin, bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilenler sessizce izliyor
Param köşede duruyor öyle.Dipten toplasak mantıklı mı?
Ben yazdığım yazıda enflasyonyn dolardan daha fazla arttığından bahsettimde memleketin sıkıntısı bu okumadan yorum yapmak o yüzden gülüyorum, benim dediğim tl almadığım için bir tık daha korunmuş oluyorum ana tema bu..linçlenmekten kastım da bu herkes ekonomist...Dostum uzun uzun yazacak gülücük atacak bir şey yok ortada bu kafayla yabancı bir firmada çalışıp döviz ile maaş almanız bile inandırıcı değil.
Örnek 10 dolar 280 TL etsin sen 10 dolara çok güzel bir yemek yersin.
10 dolar 320 TL olduğunda sen aynı yemeği 280 TL'ye yiyeceğini zannediyorsan büyük cahillik var ortada.
AAAA aynı yemek aynı zam oranı ile 320 TL olmuş senin cebinden yine 10 dolar çıktı.
Hatta onlarca esnaf ve bayi ile çalışırım hiç direk oran zam yapan görmedim.
İleriye dönük olarak zam yaparlar ve cebinden 11 dolar çıkmaya başlar.
Sonra anlarsın veri taban ve tavan fiyatlandırmanın ne olduğunu...