36 saat demissiniz 12 saar kaldı. Nolcak sabah 8 micorona bizi kolay kokay terk edecek değil, bu sene turizm geliri de yok demek bu. dolar 7nin altına düşmez kolay kolay ama belki üretim başlarsa ürünlerin fiyatı düşebilir. şuan piyasada ürün olmadığı için sistemler çok pahalı, daha birkaç gün önce sipariş verdim ben almadan önce 4.400dü stok haldeki ürün şimdi 4600 olmuş kargo elime bile ulaşmadı henüz sen düşün. eğer istanbulda falan oturuyorsan bazı parçaları 2.el toplayabilirsin uygun fiyattan ama öyle bir şansın yoksa da çok bekleme sipariş ver. şöyle de bir seçenek var düşük özelliklerde bir sistem alıp eğer piyasa düşerse upgrade yapabilirsin senin kararın. iyice düşün çok geç kalma derim ben, 36 saatin var, run.
aynen ver siparişicorona bizi kolay kokay terk edecek değil, bu sene turizm geliri de yok demek bu. dolar 7nin altına düşmez kolay kolay ama belki üretim başlarsa ürünlerin fiyatı düşebilir. şuan piyasada ürün olmadığı için sistemler çok pahalı, daha birkaç gün önce sipariş verdim ben almadan önce 4.400dü stok haldeki ürün şimdi 4600 olmuş kargo elime bile ulaşmadı henüz sen düşün. eğer istanbulda falan oturuyorsan bazı parçaları 2.el toplayabilirsin uygun fiyattan ama öyle bir şansın yoksa da çok bekleme sipariş ver. şöyle de bir seçenek var düşük özelliklerde bir sistem alıp eğer piyasa düşerse upgrade yapabilirsin senin kararın. iyice düşün çok geç kalma derim ben, 36 saatin var, run.
Bu gayet ucuz 3600 yap işlemciyi RX5700XT ASUS EKRAN KARTIYLA SÜPER OLUR ALACAMDA İLK ZAMANDA 6500TL Dİ BELKİ O ZAMAN ALIRIM https://www.itopya.com/cherry-star-...gb-ddr4-500gb-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/Merhaba dostlar. Sizce bu zamanda dolatım 7.20 TL olduğu zamanda PC alınır mı ?Sizce beklemeliyim mi ? Şuan ki istediğim PC 7000Tl.Dolar yükselmeden almalayım mı sizce yoksa beklemeliyim mi ?
kardeşim pc alacaksan daha çok beklemen lazım bana sorarsan korona sürecibtsin dolardahada artarMerhaba dostlar. Sizce bu zamanda dolatım 7.20 TL olduğu zamanda PC alınır mı ?Sizce beklemeliyim mi ? Şuan ki istediğim PC 7000Tl.Dolar yükselmeden almalayım mı sizce yoksa beklemeliyim mi ?