Neler Yeni

Dolar artışından dolayı pc alınır mı ?

Vares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Ceyhun
Merhaba dostlar. Sizce bu zamanda dolatım 7.20 Tl olduğu zamanda PC alınır mı ?Sizce beklemeliyim mi ? Şuan ki istediğim Pc 7000Tl.Dolar yükselmeden almalayım mı sizce yoksa beklemeliyim mi ?

JAVERT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
EFE
Bence tatili bekle belki dolar düşer.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bekle Bence ama karar senin sonra buraya gelip neden bana bekle dediniz demeyin

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
corona bizi kolay kokay terk edecek değil, bu sene turizm geliri de yok demek bu. dolar 7nin altına düşmez kolay kolay ama belki üretim başlarsa ürünlerin fiyatı düşebilir. şuan piyasada ürün olmadığı için sistemler çok pahalı, daha birkaç gün önce sipariş verdim ben almadan önce 4.400dü stok haldeki ürün şimdi 4600 olmuş kargo elime bile ulaşmadı henüz sen düşün. eğer istanbulda falan oturuyorsan bazı parçaları 2.el toplayabilirsin uygun fiyattan ama öyle bir şansın yoksa da çok bekleme sipariş ver. şöyle de bir seçenek var düşük özelliklerde bir sistem alıp eğer piyasa düşerse upgrade yapabilirsin senin kararın. iyice düşün çok geç kalma derim ben, 36 saatin var, run.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
corona bizi kolay kokay terk edecek değil, bu sene turizm geliri de yok demek bu. dolar 7nin altına düşmez kolay kolay ama belki üretim başlarsa ürünlerin fiyatı düşebilir. şuan piyasada ürün olmadığı için sistemler çok pahalı, daha birkaç gün önce sipariş verdim ben almadan önce 4.400dü stok haldeki ürün şimdi 4600 olmuş kargo elime bile ulaşmadı henüz sen düşün. eğer istanbulda falan oturuyorsan bazı parçaları 2.el toplayabilirsin uygun fiyattan ama öyle bir şansın yoksa da çok bekleme sipariş ver. şöyle de bir seçenek var düşük özelliklerde bir sistem alıp eğer piyasa düşerse upgrade yapabilirsin senin kararın. iyice düşün çok geç kalma derim ben, 36 saatin var, run.
36 saat demissiniz 12 saar kaldı. Nolcak sabah 8 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kadir belek
aynen ver siparişi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Y C
dolar 7.2 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Paran varsa alınır tabii ki bekle diyenleri cidden anlamıyorum ya nasıl bir kafa yapısın sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Merhaba dostlar. Sizce bu zamanda dolatım 7.20 TL olduğu zamanda PC alınır mı ?Sizce beklemeliyim mi ? Şuan ki istediğim PC 7000Tl.Dolar yükselmeden almalayım mı sizce yoksa beklemeliyim mi ?
kardeşim pc alacaksan daha çok beklemen lazım bana sorarsan korona sürecibtsin dolardahada artar
tahminlerimce 2 yıl içinde dolar 6.80 altına düşmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,499
Üyeler
165,685
Son üye
muratyildirr323
Top Bottom