Dolar da yaşanan ani düşüş

Osmanbnm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Arkadaşlar eğer bilgisayar toplamak isteyen varsa ani şekilde toplasın dolar düşüş sağladı halen yüksek ama ileriki zamanlarda yükselme ihtimali yüksek görüyorum kendi açımdan çünkü şuan ABD seçilen adam Türkiye’ye çok sıcak bakmıyor diye düşünüyorum

Bakalım ne olacak bu dolar

Arkadaşlar eğer bilgisayar toplamak isteyen varsa ani şekilde toplasın dolar düşüş sağladı halen yüksek ama ileriki zamanlarda yükselme ihtimali yüksek görüyorum kendi açımdan çünkü şuan ABD seçilen adam Türkiye’ye çok sıcak bakmıyor diye düşünüyorum
Bunu kestirmek zor 7.50 ye düşmeyeceğinij garantisi yok

Berat Albayrak istifasi onaylandiğinda ve yerine düzgün birisi gelirse düşüş sürer bakalim neler görecez kalici bir düşüş olacak mi piyasa şuanki durumu sevdi görüldüğu kadariyla gram altın 489 u gördü

Anonymousun offical twitter hesabında berat albayrağın gitmesinden bahsedilmesi

Abim adam yüksekten aldıgı parcayı sırf dolar düştü diye ucuzlatmıyor. Anlayın Anlatın Anlaşın

Boş koltuk daha iyi yönetiyo lan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,570
Üyeler
197,229
Son üye
mahmutuloz
Geri