Yardım Dolar düşecek gibi mi?

Davut Efe

80+
Reaksiyon skoru
37
Evet dolar düşmeyecek gibi geliyor fakat benim babam inşaat mühendisliği yaptı gayet iyidi inşaat krizi yaşanana kadar ve borsadan iyi anlar size sorum şudur ki ;
Dolar düşer mi?

Ben pc toplayacağım babam dedi ki ;

Corona geçtikden sonra dolar 6'nın altına düşücek ve hatta dediki bugünlerde sabit kalır dedi
dün 6,93 e yakın başladı ve öğlen 12 den önce bi ara 6,83 ü gördü ve tekrardan 6,93 e çıktı.Bugün ise 6,93 de sabit kaldı.

çoğu kişi böyle düşünmesede babamın dediği oldu bir kaç günde.

Sizce babam haklı mı?

Doların düşeceği kesin ancak önemli olan soru şu: Ne zaman düşecek?
ABD'de koronanın 2022 yılına kadar süreceği iddaaları konuşuluyor.

dolarda düşme çıkma yok TL değer kaybediyor ve sanırım para basılmaya başlandı bu değerini iyice düşürecek gibi TL'nin umarım güzel şeyler olur...

hayır değil. Bugün 6.93 te kalmasınıın sebebi piyasaların kapanması. yarın da 6.93 olacak. Pazartesi piyasalar açılıyor ve benim görüşüm 7'nin üzerinde açacak.

Dolar şuan düşmesi çok zor bu yüzden Coronanın bitmesini beklmeni öneririm

hayır değil. Bugün 6.93 te kalmasınıın sebebi piyasaların kapanması. yarın da 6.93 olacak. Pazartesi piyasalar açılıyor ve benim görüşüm 7'nin üzerinde açacak.
Peki babamın dedikleri hep oluyor borsada ya babam haklıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolarda düşme çıkma yok TL değer kaybediyor ve sanırım para basılmaya başlandı bu değerini iyice düşürecek gibi TL'nin umarım güzel şeyler olur...
peki şuanda yeni yerli dezenfektanımızı ürettik ve bişeyler üretmek paranızın değerini arttırır ve neden para basmayıp TL yi yükseltmiyoruz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,785
Üyeler
186,791
Son üye
ejdercik3411
Geri