Dolar düşermi ?

Arkadaşlar ülke ekonomimiz nasıl bilgili insanlara sorum olucak dolar , euro yukselmesi ülkeye ne gibi zararları mevcut
ekonomist değilim Fakat biraz bildiğim var
KURUN ARTMASI
Avantaj olarak yabancıların gelişini arttırır sonuçta onlar daha çok para ile tatil yapacaklar
DEAVANTAJ OLARAK
Alım gücümüz düşecek eskiden 50 kuruşa ekmek alıyorsak DOLAR ARTTIĞINDA Benzin ,un ,buğday gibi çoğu ürünler ithal oldugu için zamlanacak bu da alım gücünü düşecek FAKİRLEŞTİRMEYİ ARTIRIR,İŞSİZLİĞİ ARTTIRIR

Anca güneş batıdan doğarsa :/

Üzülerek söylüyorum bu gidişle düşmesi zor . Uf ya yaz sil yaz sil artık bir eleştiri de bile bulanamayacak duruma geliyorum. Bir fikrimi yazıyorum sonra başıma ne gelir diye derin düşünüp siliyorum. George orwellin 1984 kitabında hissediyorum artık kendimi neyse boş konuşmayı geçeyim bu gidişle doların düşmesi bana imkansız geliyor.

Gittikçe yükseliyor. 2021'de 9'u bulur.

Gittikçe yükseliyor. 2021'de 9'u bulur.
2021 olmadan Euro 10 olacak diyenler de var. 2021 de euro 10 zaten orası kesin ama önceden de olur mu onu merak ediyorum.

2021 olmadan Euro 10 olacak diyenler de var. 2021 de euro 10 zaten orası kesin ama önceden de olur mu onu merak ediyorum.
Hiçbir zaman düşmeyeceğini bildiğim için artık takip etmiyorum. Ne de olsa alamıyoruz istediklerimizi.

Arkadaşlar ülke ekonomimiz nasıl bilgili insanlara sorum olucak dolar , euro yukselmesi ülkeye ne gibi zararları mevcut
Dolar yükselince ülkedeki elektronik cihazların hepsinin fiyatı artar çünkü herşeyi yabancı ülkelerden alıyoruz.

2023 ümü bekleyecegiz

Geri