Neler Yeni

dolar hesabıma nasıl dolar atabilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma tl yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berkecan Ergin
atm ye gideceksin oradan hangi hesabına yatırmak istiyorsan o dolar hesabını seçip dolar yatıracaksın. aynı tl yatırır gibi sadece hesabını seçmen lazım

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
ziraaten uzak dur diktadorun bankası xd yarın oburgun sermaye kontrolu gelir bakmışsın dolar hesabın tl olmuş ahahah

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
atm ye gideceksin oradan hangi hesabına yatırmak istiyorsan o dolar hesabını seçip dolar yatıracaksın. aynı TL yatırır gibi sadece hesabını seçmen lazım
anladım, diyelimki sonradan ihtiyacım oldu nasıl çekebilirim o parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ziraaten uzak dur diktadorun bankası xd yarın oburgun sermaye kontrolu gelir bakmışsın dolar hesabın TL olmuş ahahah
valla oraya açtık hesabı ya nereden açmalıyım peki

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berkecan Ergin
yine aynı şekil. yada tl yapıp tl olarak çekersin. ama döviz hesabının olması lazım yatırman ve çekmen için

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli

valla oraya açtık hesabı ya nereden açmalıyım peki
devlet bankası olmayan garanti denizbank halkbankası bunlar yabancı bankalara bağlı ziraat ise devletin

ExploiT

80+ Bronze
merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma TL yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim
ATM 'ye gidip TL hesabına TL yatırdıktan sonra internet bankacılığından çevirebilirsin. Sonra şubeden çekebilirsin. Ama bunun yerine döviz bürosuna gitmen daha mantıklı olur ?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma TL yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim
Yatırım menüsünden dolar al-sat yeri var oradan TL hesabından dolar alabilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yine aynı şekil. yada TL yapıp TL olarak çekersin. ama döviz hesabının olması lazım yatırman ve çekmen için
vadesiz dolar hesabım var

ATM 'ye gidip TL hesabına TL yatırdıktan sonra internet bankacılığından çevirebilirsin. Sonra şubeden çekebilirsin. Ama bunun yerine döviz bürosuna gitmen daha mantıklı olur ?
o da olurda atm daha yakında o yüzden sordum, hemde sürekli sıra bekle vs

Top Bottom