quartle
80+ Gold
at 104 dolaraNere kayboldun kardeş ya
at 104 dolaraNere kayboldun kardeş ya
ahahah attım ya oglumat 104 dolara
Hocam senin bıçak işi yattı herhaldeahahah attım ya oglum
bynodan da alınır %25 - 30 arası indirim zaten piyasa fiyatına denk geliyorBynogameden alma kazıklanırsın alacaksan Dmarket ve csfload gibi yerlerden al buralarda hem ucuz oluyor hemde kaliteli bıçak alıyorsun 400 dolarlık bıçağı 200 dolara almıştım bu sitelerden
%50 indirimle de birinin satcağını sanmıyorum %40 indirimli koysa bile 1 dakikada satılırBynogameden alma kazıklanırsın alacaksan Dmarket ve csfload gibi yerlerden al buralarda hem ucuz oluyor hemde kaliteli bıçak alıyorsun 400 dolarlık bıçağı 200 dolara almıştım bu sitelerden
yok hocam yemedi sözünün eri erkek adam değilmişHocam senin bıçak işi yattı herhalde![]()
Satanlar var acil satılık diye koyuyorlar bana öyle denk geldi bende aldım bıçağı gerçek paraya sattım oyunu oynamadığım içinbynodan da alınır %25 - 30 arası indirim zaten piyasa fiyatına denk geliyor
örnek slaughter survival knife fn steam fiyatı 305 dolar ( 10.500tl ) , bynodan 7650 TL'ye almışım , csgoskins sitesinden bakınca da en ucuz 225 dolar ( 7700tl ) olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
%50 indirimle de birinin satcağını sanmıyorum %40 indirimli koysa bile 1 dakikada satılır