Neler Yeni

Dolar İçin Bilgilendirme !

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
dolar 6.82 beyler dikkat edin topluyacak varsa doların düşmesini beklemesini tavsiye ederim f
Merhaba bilgisayar topluyacaktım topladıydım geçenlerde sepetim kısmına geldim o gün topladığım fiyatla bugün ki fiyat uyuşmamakta bir baktım dolar 6.82 beyler dikkat edin topluyacak varsa doların düşmesini beklemesini tavsiye ederim full takım olarak fark yarattı.
düşeceği ne malum? aksine daha da yükselecek gibi bence imkan varken almak en mantıklısı şuan çünkü ertesi gün ne olacağı belli değil bu dönemde

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben bekletiyorum paramı düştüğü zman çakacam 2.5k yı 3 bin tl lik işlemci var elimde 2.5 tl lik bi ekran kartı ssd cpu ram fln alacam beni 8 9 sene götürecek bi pc alacam
Bende düşmesini veya bir kampanya bekliyordum ama her şey tam tersine gidiyor bekle bekle sıkılıyor insan ama başka çaremiz yok

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
ben bekletiyorum paramı düştüğü zman çakacam 2.5k yı 3 bin tl lik işlemci var elimde 2.5 tl lik bi ekran kartı ssd cpu ram fln alacam beni 8 9 sene götürecek bi pc alacam
Ben bitcoine yatırdım 3-5 çorba parası çıkarıyoruz.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Son 15-20 gündür cebinde parası hazır olup, sistem almak isteyenlere, sürekli olarak "biraz bekle dolar düşsün" deniliyor.
Son 3 haftada dolar birim başına 0.42 TL zamlandı :D

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
düşeceği ne malum? aksine daha da yükselecek gibi bence imkan varken almak en mantıklısı şuan çünkü ertesi gün ne olacağı belli değil bu dönemde
Bence acele hareket yapmak pek sağlıklı değil en azından kampayalardan yararlanmış oluruz biracık daha sabredersek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 15-20 gündür cebinde parası hazır olup, sistem almak isteyenlere, sürekli olarak "biraz bekle dolar düşsün" deniliyor.
Son 3 haftada dolar birim başına 0.42 TL zamlandı :D
Aynende öyle bende bekliyordum birazcık daha düşsün veya kampanya gelsinde artık alıyım diye ama nasip değilmiş birazcık daha bekleyeceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Salih Aslan TÜRKER
arkadaşlar dolar kuru aslında biraz göz boyama. enflasyon önemli enflasyon yani alım gücü. vergiler enflasyona bağlı dolar da enflasyona bağlı o yüzden dolar 3tl düşüp enflasyon oranı yükselse değişen bir şey olmaz ve şunu unutmayın dolar birdenbire çok düşemez çünkü global bir para birimi ve Türkiye halihazırda bir şey satmadığı için tl dolar karşısında sürekli değer kaybediyor. bu yüzden doların bir kaç kuruş değişmesi kafanızı karıştırmasın ve şu karantina sürecinde durmadan dolar yükselecek.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar dolar kuru aslında biraz göz boyama. enflasyon önemli enflasyon yani alım gücü. vergiler enflasyona bağlı dolar da enflasyona bağlı o yüzden dolar 3tl düşüp enflasyon oranı yükselse değişen bir şey olmaz ve şunu unutmayın dolar birdenbire çok düşemez çünkü global bir para birimi ve Türkiye halihazırda bir şey satmadığı için tl dolar karşısında sürekli değer kaybediyor. bu yüzden doların bir kaç kuruş değişmesi kafanızı karıştırmasın ve şu karantina sürecinde durmadan dolar yükselecek.
Güzel yorumun ve cevabın için teşekkür ederim ama beklemek sanki daha sağlıklı olacak düşer veya düşmez kampanya olursa ondan yararlanırız en azından

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Uzlu
katılıyorum bende 5000-5300 bandında bir f/p canavarı bekliyorum;)
Ne olur ne olmaz ben beklemede kalacağım veya bir kampanya gelir o vakit acımadan parayı vereceğim Donanım Arşivi Abdullah Bey 'in 3000 TL'ye monitörle rx 580 li sistemi vardı zamanında alamadık bu tür bir şey gelirse kaçırmacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Salih Aslan TÜRKER
Güzel yorumun ve cevabın için teşekkür ederim ama beklemek sanki daha sağlıklı olacak düşer veya düşmez kampanya olursa ondan yararlanırız en azından
Aslında türkiye şuan dezanfektan ve saglik alaninda bir cok ulkeden ilerde ve suan kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabi cok yardim ediyor ilerde bunun bir geri donusu mutlaka olacaktir ancak ne zaman bilinmez

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Merhaba bilgisayar topluyacaktım topladıydım geçenlerde sepetim kısmına geldim o gün topladığım fiyatla bugün ki fiyat uyuşmamakta bir baktım dolar 6.82 beyler dikkat edin topluyacak varsa doların düşmesini beklemesini tavsiye ederim full takım olarak fark yarattı.
Bencede. Hep birlikte amerikayı izlemeliyiz.

Top Bottom