Dolar kurunun bunca yüksek olduğu ekonomiyle çatışdığımız bu devirde 6-7K bütçeye sahip kullanıcılar rahatlıkla bilgisayar bulabiliyorken bütçesi sıkışık acelesi olup canı sıkılan özenip toplayıp alamayn birçok kardeşimiz abizim/ablamız var.
AMD Ryzen 3 1200 AF, Düşük Bütçe Sistemlerin Vazgeçilmezi ancak Dilenirse Bütçe Aşılıp Ryzen 3 3100 tabii Oyun Delisiyseniz Ryzen 3 3300X tercih edebilirsiniz
AMD Ryzen 3 1200 AF (12 NM) 3.1 GHz AM4 8 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Asus Prime A320M-F 3200MHz(OC), Bu Sistemi Tercih Edicek Arkadaşların Yapacağı Tek Upgrade Sisteme bi 8GB daha Ram Eklemek Olucağını Varsayarktan Bu Anakartı Tercih Ettim Dilerseniz Tabii Bütçeniz'de Elverirse B450M-S2H Tercih Edebilirsiniz.
Asus Prime A320M-F AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Ram tarafında ise; Neo Forza'nın 1.35V CL15 olarak gelen 3000MHz 8GB Ram Tercih Ettim ki Zaten Aralarında ki En Uygunu Oydu.
Neo Forza Black Faye NMUD480E82-3000DB11 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Asus GTX1650 Super Phoenix OC Edition, Bu Ekran Kartına Soğutma Bazında Pek Olumlu Yaklaşmıyorum Alternatifine 2. Linkten Ulaşabilirsiniz Bunu Koymamın Sebebi Taksitli Alacak Arkadaşlar İçindi
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Alternatif;
https://www.sitem.com.tr/ZOTAC-GTX-...-Ekran-Karti-6541(ZT-T16510F-10L)-purn-193171 Site güvenilir mi? Bilmiyorum Pek Bilgim ve Tecrübem Yok.
Turbox KTA320 240GB 520MB/S - 400MB/S 2.5'' SSD Benim Tercihim Budur ama Tavsiyem 480GB Tercih Etmeniz Yönünde Olucaktır ve Ayrıca M.2 Destekleyen Anakart Alıp NVMe SSD Kullanabilirsiniz.
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Kasa Olarak Şahsen 4x120mm Fanlı Mesh En Uygununu Bulduğumu Tabiri Caizse Şak Diye Koydum Sistem Hazır Değil Toplama Tercih Sizindir.
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
urun.n11.com
Gametech GTP-500 v2 500W 80+ Bronze; Bu PSU %85 Verimlilik Sunmanın Yanı SIra
CE, FCC, GOST, CB, EAC Güvenliği ve OPP/OVP/UVP/SCP Koruma Desteği + EMI Sertifikası Bulunuyor, PFC: Var - 140mm Sessiz Fan'a Sahip
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Monitör Tarafında Yine Tercih Sizindir ama DisplayPort veya HDMi çıkışının olmasını dikkate alınız benim tercihim budur;
NOT: Bu tavsiye konusundaki linkler konunun hazırlandığı tarihteki en uygun linklerden seçilmiştir. Almadan önce Akakçe gibi platformlar üzerinden en uygun fiyat kontrolü yapmayı unutmayınız. Gaming Gecesi vb. indirimleri takip ederek aynı fiyata daha kaliteli bileşenler bulabilir yada bu bileşenleri daha uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.
Umarım Yararlı Olmuştur, Tüm Yazdıklarımı Eleştirmeden Önce Lütfen Dikkate Alınız. Alacaklara Şimdiden Hayırlı Olsun ♥