Dolar kuru

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
950
Dolar kurunun Haziran ayında düşeceğini söylediğimde dalga geçenler olmuştu gördüğümüz gibi 7.20 lerden suan nereye geldi ve bence daha da düşecektir sistem toplayacak olanlar Haziran ayını beklesin dedim bekleyin pişman olmazsınız stoklarda güncellenirse firmalar fiyat rekabetine girmeye başlayacaklar ve fiyatları düşürecekler mecburen.

Dolar kurunun Haziran ayında düşeceğini söylediğimde dalga geçenler olmuştu gördüğümüz gibi 7.20 lerden suan nereye geldi ve bence daha da düşecektir sistem toplayacak olanlar Haziran ayını beklesin dedim bekleyin pişman olmazsınız stoklarda güncellenirse firmalar fiyat rekabetine girmeye başlayacaklar ve fiyatları düşürecekler mecburen.
bence beklemesinler daha düşmez.

Bu kadar emin olmayın dolar hala hemen hemen 7.

dolar düştüde hiçbir sistemde fiyat değişikliği olmadı.bu işin dolardan çok eldeki stokla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle.

Şu an İngiltere ve Japonya ile Swap görüşmeleri var ve gerçekleşmesi çok büyük ihtimal. Gerçekleşirse daha da düşecektir. Perşembe sonrası daha fazla düşüş görebiliriz.

Ne olup olacağı belli değil bi bakmışın dolar 10tl olmuş veya 5 tl ye düşmüş kimse bilemez...

hala düştü denemez

Dolar max 6.50ye felan düşer gibi ama fiyatlarda bu seviyede bir düşüş olmayacaktır

Dolar kuru tl tl artarken kuruş kuruş düşüyor. Elbet düşebilir, 6 TL seviyelerine gelebilir fakat salgın süreci devam ettikçe firmaların ithalat ve stok sorunları devam edeceğinden sistem fiyatlarında çok büyük düşüş beklemiyorum.

İngiltere ve Japonya ile 20 milyar dolarlık swap anlaşması yapılacak biraz düşer ama hala yükselme potansiyeli yüksek.

En az 20 kuruş var yani 7.20 lere çıktı beklediğime değdi kim alıyorsa sistem alsın ben bekleyeceğim Swap anlaşması yapılırsa daha çok düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Swap anlaşması yapılırsa daha da düşer yıl sonu 6.20 civarlarında göreceğiz bence doları Buda iyi bir rakam

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
düşse nolur fiyatlar aynı

diğer ülkeler salgından büyük zarar yaşıyor türkiyede ise hafilemeye başladı 6'nın altına düşer belki. :cool:

Geri