Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Darbe daha tehlikeli. Darbe öncesi her şey yolunda gidiyordu.Darbe olmasına gerek yokki.
Başımızdakiler darbeden daha tehlikeli.
Darbe daha tehlikeli. Darbe öncesi her şey yolunda gidiyordu.Darbe olmasına gerek yokki.
Başımızdakiler darbeden daha tehlikeli.
Konu ile ne alakası olduğunu dikkatli okursan anlarsın.Konu ile ne âlâkası var ki?
Öyle olunca dışa bağımlı oluyoruz ve sürekli ülkeden dolar çıkıyor. Sonuç bu.
ben zaten 4.5 lirayken dolarımı aldım şimdi zenginimBen 6000 TL yi dolar yapmıştım pandeminin en başında o zaman 6.08 di bence sende yap kalıcı olarak düşeceği yok zaten.
Boş yapma bilader aldığın meyve sebze abur cubur yemek vs. herşeye etki ediyor bu dolar.Önemli olan İPhone 12 almak ekonomiyi boşver
Arge yok nasıl üretilsin Allah aşkına.çalış ve üret
yapabileceğin en iyi şey mesela telefon yap
ama general mobile faciası gibi değil
desteğini ayarla iyi parçalar üretip kullan
Tüm türkiye en az 10 dolar satsa ne kadar etkilenir?%0.0000000001 bile etki etmez.
Bu kitabı okursan az çok piyasa hakkında bilgiye sahip olursun. Bundan sonra da az çok anlarsın.
Piyasaları Okumak - Finansal Piyasalarda Tahmin Yöntemleri
Sayfa Sayısı: 94 Baskı Yılı: 2011www.dr.com.tr
Dalga geçiyor zaten adam.Boş yapma bilader aldığın meyve sebze abur cubur yemek vs. herşeye etki ediyor bu dolar.
Boş yapma bilader aldığın meyve sebze abur cubur yemek vs. herşeye etki ediyor bu dolar.
8 milyar herhalde fena bir etki yapmaz. Kesin bir şey diyemem.Tüm türkiye en az 10 dolar satsa ne kadar etkilenir?
bi 50 cent düşer mi8 milyar herhalde fena bir etki yapmaz. Kesin bir şey diyemem.